• Reklam

2023 yılında da aynı azim ve gayretle çalışacağız.

Lapsekimizi, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı ‘Türkiye Yüzyılı’ Vizyonuna yakışacak bir ilçeye dönüştürebilmek ve ilçemizi her yönden daha iyi noktalara getirebilmek için 2023 yılında da aynı azim ve gayretle çalışacağız.

 2023 yılında da aynı azim ve gayretle çalışacağız.
31 Aralık 2022 - 04:16
Hayata geçirdiğimiz projelerle, ilçemiz için ayırdığımız kaynakları verimli ve yerinde kullanarak, bu ilçe için akıl ve alın teri akıtarak Lapsekiyi hak ettiği konuma hep birlikte taşıyacağız. Buna yürekten inanıyorum.

İlçemizde 2022 yılını yeni yatırımlarla, hizmetlerle ve projelerle dolu dolu geçirdik. Sabahın ilk ışıklarında işimize başlayarak; çocuklarımız, kadınlarımız, yaşlılarımız ve gençlerimizin daha güzel bir hayata sahip olmaları için toplumun tüm kesimleriyle el ele vererek başarılı yatırımların altına imza attık. Geldiğimiz noktada verdiğim birçok sözü yerine getirmenin mutluluğu ve gururu içerisindeyim. Ancak durmak asla yok hep çalışacağız, sürekli çalışacağız. 

2023 yılında da tüm vatandaşlarımızla birlikte her zaman olduğu gibi birlik ve beraberlik, dayanışma içerisinde olup ilçemize en güzel hizmetlerin gelmesi için azim ve gayret sarf edeceğiz. Yeni yıllar yeni başlangıçları da beraberinde getirir. Geçen bir yılın muhasebesini yapıp, gelecek günlere dair umutların yeşerdiği yeni yıl, bizim yeni projeler üretmemiz için bir fırsattır. 

Yat Limanı Projesi, AquaPark Projesi, Açık-Kapalı Düğün Salonu Projesi, Yeni Belediye Kreşi Projesi, Çerkez Dere Mesire Alanı Projesi, Atış Eğitim Poligonu Projesi, Çevre Yolu Projesi ve İlave İmar Planlama çalışmalarıyla birlikte; 2023 yılı Lapsekimizde Hizmet Yılı olacaktır.

Cumhurbaşkanımızın ‘Türkiye Yüzyılı’ olarak açıkladığı vizyon projelerine bizde yapacağımız yatırımlarla katkı sunacağız. 7’den 70’e tüm vatandaşların refahı, huzuru ve mutluluğu için 7/24 çalışan bir hizmet anlayışıyla Lapsekimizin geleceğine güzel eserler emanet etmeye devam edeceğiz. Lapseki’ye hizmet etmekten onur ve şeref duyuyoruz. 

2023 yılının başta Lapsekimiz, ülkemiz, milletimiz ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Yeni yılın tüm vatandaşlarımıza sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini temenni ediyorum, en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum