• Reklam

AK PARTİ ÇANAKKALE İL BAŞKANLIĞI

AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas, 14 Mayıs'ta yapılacak olan Genel Seçimler ve aday adaylık sürecine dair açıklamalarda bulundu.

AK PARTİ ÇANAKKALE İL BAŞKANLIĞI
25 Mart 2023 - 19:19
Başkan Makas açıklamalarında şu ifadelere yer verdi; ‘’Yoğun ve teveccühün yüksek olduğu bir aday adaylık süreci geçirdik, bu süreçte kısa bir vakitte gösterilen büyük ilgiyle birlikte toplamda yaklaşık 7 bin, ilimizde ise 23 başvuru ile milletimizin umudunun yine AK Parti olduğunu görmekteyiz. 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimi için Milletvekili Aday Adayı olan arkadaşlarımıza bir kez daha başarılar diliyorum.’’ dedi.
Başkan Makas, devamında; ‘’Geçtiğimiz hafta başlatılan milletvekilliği aday adaylık sürecimiz çarşamba günü itibariyle sona erdi. Şehrimizden Milletvekilliği aday adaylığı için toplamda 23 aday adayımızla süreci tamamladık. 25 Mart Cumartesi günü (yarın) saat 10.00-16.00 arasında kadrolarımızın katılımlarıyla temayüllerimizi gerçekleştireceğiz. İnanıyoruz ki 14 Mayıs seçimleri AK Parti'miz ve Cumhur İttifakı'nın zaferiyle sonuçlanacak; aziz milletimizin sarsılmaz iradesi bir kez daha tecelli edecektir.'' Dedi.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum