"2022 YILI ÜCRET PARAMETRELERİ VE İŞÇİLİK MALİYETLERİNE İLİŞKİN BİLGİLENDİRME TOPLANTISI DÜZENLENDİ.

Çanakkale Ticaret Borsası, Çanakkale Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası ve İŞKUR işbirliği ile 05 Ocak 2022 Çarşamba günü Çanakkale Ticaret Borsası Konferans Salonunda '2022 Yılı Ücret Parametreleri ve İşçilik Maliyetlerinin Hesaplanması' konulu bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Borsa Üyeleri ve muhasebecilerin yer aldığı toplantıda, Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökhan Uysal, İŞKUR İl Müdürü Mehmet Uğur Yavuz, Çanakkale Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Hüseyin Soykan, KOSGEB Çanakkale Müdürü Barış Alural ve ÇTB Genel Sekreteri Sevcan Elver yer aldı.
Toplantıda İŞKUR İl Müdürü Sn. Mehmet Uğur Yavuz ’un tarafından 2022 Yılı Ücret Parametreleri ve İşçilik Maliyetlerinin Hesaplanması’na ilişkin ayrıntılı bir sunum gerçekleştirildi.
Sunumun ardından KOSGEB Çanakkale Müdürü Barış Alural tarafından KOSGEB tarafından Mikro ve Küçük İşletmelere (MKİ)yönelik olarak başlatılan Destek Programı ile ilgili katılımcılara ayrıntılı bilgilendirmede bulunuldu.
Verimli geçen toplantı karşılıklı soru cevaplamanın ardından son buldu.
 

çanakkale ticaret borsası çanakkale serbest muhasebeci mali müşavirler odası ve i̇şkur işbirliği ile 05 ocak 2022 çarşamba günü çanakkale ticaret borsası konferans salonunda “2022 yılı ücret parametreleri ve i̇şçilik maliyetlerinin hesaplanması” konulu bilgilendirme toplantısı düzenlendi.