"FETÖ'nün Ayağı Olan Bu Adamların Hesabını Yargı Mutlaka Soracaktır"

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, seçim çalışmaları kapsamında bulunduğu Çanakkale Biga'da Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin Cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilmesi süreci hakkında açıklama yaptı.

Turan; “Sayın Muharrem İnce’nin açıklaması var. ‘Sayın Erdoğan aradı, anneniz hastaymış, yapabileceğimiz bir şey var mı dedi. Ama Kemal Bey, mitinge gel diye aradı’ Bütün ilişkisi siyasi menfaat diye bir yaklaşımı var. Ama Muharrem İnce’yle ilgili süreçte şunu gördük. Kimlerin yaptığı yargı tarafından tek tek belirlendi, adımlar atıldı. Ankara Kuşu isimli bir Twitter hesabının sahibinin de içinde olduğu ortaya çıktı. Bir şey daha var, Çanakkale’de ufak bir partinin utanmaz bir il başkanının da o adamların buradaki ayağı olduğu ortaya çıktı. O adamlara belge taşıyan, bilgi taşıyan, FETÖ’nün ayağı olan bu adamların hesabını yargı mutlaka soracaktır. Çanakkale’deki uzantılarının da zaman içinde gereğinin yapılacağını düşünüyorum. Daha önce de ‘Bülent Turan Assos’ta tatilde’ diye yalan haber yapanları, ittifak içinde güya kavga var diyenleri, aynı şekilde aleyhimize imza kampanyası başlatanları gördük. Kimse iftirayla, yalanla bir yere varamaz.” şeklinde konuştu.

 

ak parti grup başkanvekili bülent turan seçim çalışmaları kapsamında bulunduğu çanakkale biga’da memleket partisi genel başkanı muharrem i̇nce’nin cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilmesi süreci hakkında açıklama yaptı.