İL AFAD MÜDÜRÜ TARI'DAN BORSA BAŞKANI ÜZEN'E ZİYARET

Çanakkale İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürü İbrahim TARI, Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı S. Kaya ÜZEN'i ziyaret etti.

Ziyarette, afet farkındalığının geliştirilmesi, afet risk azaltma ve önlem alma konularında davranış değişikliği oluşturulması amacıyla Çanakkale İl AFAD Müdürlüğü ve Çanakkale Ticaret Borsası işbirliğinde Borsa Yönetici ve Personeline yönelik olarak “deprem anı ve tahliye tatbikatı” yapılması konusunda istişarelerde bulundu.

Çanakkale İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürü İbrahim TARI “İçişleri Bakanlığımızca 2022 yılı 'Afet Tatbikat Yılı' olarak belirlendi biz de bu kapsamda doğal afetlere hazırlık ve farkındalık düzeyimizi arttırmak amacıyla kurumlarımız ile birlikte işbirliği çalışmaları yürütmekteyiz.” dedi.
Borsa çalışma ve faaliyetlerinden bahseden Başkan S.Kaya Üzen, herhangi bir doğal afetle karşılaşıldığında hazırlık seviyesinin en üst düzeyde olmasının önemine değindi. AFAD Müdürlüğü ile yapılacak işbirliğine hazır olduğunu söyledi.
Başkan Kaya Üzen, AFAD Müdürü İbrahim TARI’ ya ziyaretleri dolayısıyla teşekkür etti.
 

çanakkale i̇l afet ve acil durum (afad) müdürü i̇brahim tari çanakkale ticaret borsası yönetim kurulu başkanı s. kaya üzen’i ziyaret etti.