MECLİS BAŞKANI ABDULLAH DENİZ ÇAN'DA BULUNAN TARIMSAL KALKINMA KOOPERATİFİ BAŞKANLARI İLE BİRARAYA GELDİ

Çanakkale Ticaret Borsası Meclis Başkanı Abdullah Deniz, Çan ilçesinde yer alan Borsa Üyesi Kooperatif Başkanları ile bir araya geldi. Çan Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Toplantı Salonunda gerçekleşen istişare toplantısı 17 Ocak 2022 Pazartesi günü gerçekleşti.

Borsamızın önemli dinamiklerinden olan Süt Kooperatiflerimiz ile gerçekleşen toplantıda, kırsal kalkınmaya yapılan destekler, bölgenin süt verim durumları ve Kooperatif Başkanlarının Borsadan talep ve beklentileri konuları üzerinde duruldu.

Meclis Başkanı Abdullah Deniz istişare toplantısına ilişkin şunları kaydetti; “İlimizde yer alan Borsamıza bağlı kooperatiflerimiz süt ve zeytinyağı konularında son derece başarılı bir grafik çizmektedirler. Kendi markaları ile ihracat yapanı da var, ciddi cirolara ulaşanı da…
Çan ilçemize bağlı süt kooperatiflerimiz ise sürekli artan bir grafikle başarılarını sürdürmekte. Kendilerinin çalışmalarında her zaman destek sağlamaya hazırız” dedi.

Toplantı, katılımcılarının görüşleri, değerlendirmeleri ve soruların cevaplandırılması ile sona erdi. 

ÇTB’DEN ÇAN ESNAF VE SANATKÂRLAR ODASI BAŞKANI’NA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
Toplantının ardından Çan Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Emin Görgün’e ziyaret gerçekleştirildi. Meclis Başkanı Deniz ziyarette “Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nın 22’nci olağan seçimlerinde yeniden başkan seçilen Emin Görgün’ü Ticaret Borsası Meclisi adına tebrik ederek, önümüzdeki süreçte İlçemiz adına yapacağınız çalışmalarda Ticaret Borsası olarak desteğe hazırırız” dedi.

ÇTB ÜYELERİ ZİYARET EDEREK SORUNLARI YERİNDE DİNLİYORUZ.
Programa Çan’da yer alan üyelere ziyaretleri ile devam edildi. Görüşlerin alınması, fikir alışverişinde bulunmak amacıyla gerçekleştirilen ziyaretler ile ilgili değerlendirme yapan Ticaret Borsası Meclis Başkanı Abdullah Deniz, ilçe bazlı olarak üye ziyaret programlarımıza devam ediyoruz. Bugün de Çan ilçemizde sektör üyelerimize ziyaretler gerçekleştirdik.
Üye memnuniyet anlayışıyla ziyaretler gerçekleştirdiklerine dikkat çeken Başkan Deniz, "Üyelerimizin sektörleri ile ilgili bilgiler alarak Ticaret Borsası olarak yardımcı destek olacağımız konularda kendileri ile istişarelerde bulunuyoruz. Ziyaret ettiğimiz firmalarımızın çalışmaları ve sektörlerin durumu hakkında fikir alışverişinde bulunduk.”dedi.

 

çanakkale ticaret borsası meclis başkanı abdullah deniz çan ilçesinde yer alan borsa üyesi kooperatif başkanları ile bir araya geldi. çan esnaf ve sanatkârlar kredi kefalet kooperatifi toplantı salonunda gerçekleşen istişare toplantısı 17 ocak 2022 pazartesi günü gerçekleşti.