YÖNETİM KURULU BAŞKANI SELÇUK SEMİZOĞLU KİLİTBAHİR GEMİSİ İNCELEME ZİYARETİNE KATILDI

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, GESTAŞ Yönetim Kurulu toplantısı ardından yenilenen 'Kilitbahir' gemisine gerçekleştirilen ziyarete katıldı.

“GESTAŞ ÇANAKKALE’MİZİN ORTAK DEĞERİDİR”
GESTAŞ’ın gemi envanterinde yer alan “Kilitbahir” gemisine yapılan ziyaretle ilgili açıklama yapan Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu; “GESTAŞ Yönetim Kurulu üyelerimizle beraber bugün yenilenen “Kilitbahir” gemisini ziyaret ettik. GESTAŞ İlimizin ortak değeri ve önemli bir markasıdır. 62 araç ve 350 yolcu kapasiteli M/F KİLİTBAHİR gemisi, GESTAŞ’ın 2020-2021 yıllarında satın alarak filosuna kattığı 8 gemiden biridir. Gemimiz, 07.10.2020 tarihinde filomuza kazandırılmıştır.
01.12.2021 tarihinde Bandırma Tersanesi’nde bakıma alınan gemimiz, 29.04.2022 tarihinde tersane sürecini tüm bakımları tamamlayarak, yenilenen makine yapısı, iç ve dış görünümü ile seferlerine başlamış; Çanakkale Halkının ve Türk Milletinin hizmetine sunulmuştur. Yönetim Kurulu üyesi olduğum GESTAŞ A.Ş. hizmet kalitesini artırarak çalışmalarını sürdürmektedir.

çanakkale ticaret ve sanayi odası yönetim kurulu başkanı selçuk semizoğlu gestaş yönetim kurulu toplantısı ardından yenilenen “kilitbahir” gemisine gerçekleştirilen ziyarete katıldı.