• Reklam

BAŞKAN ABDULLAH DENİZ'E GEDİK YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş.'DEN ZİYARET

Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deniz’i, Türkiye’nin önde gelen yatırım kuruluşları arasında yer alan Gedik Yatırım Menkul Değerler A.Ş. Çanakkale Şube Müdürü Gülcan Gökçe ve Gedik Yatırım Menkul Değerler A.Ş. Bölge Müdürü Oğuz Barış Erpençeziyaret etti.Ziyarete Borsa Meclis Katip Üyesi Recep Bulut, Borsa Üyesi Yahya Çakıroğlu ve Başkan Deniz’in oğlu Doğukan Deniz’de eşlik ettiler.

BAŞKAN ABDULLAH DENİZ'E GEDİK YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş.'DEN ZİYARET
26 Ocak 2023 - 19:37
Gülcan Gökçe ve Oğuz Barış Erpençe Borsa Başkanı Deniz’e hayırlı olsun dileklerinde bulunarak, yeni dönem çalışmalarında başarılar dilediler.
Bölge Müdürü Erpençe “Faaliyete geçişinden itibaren kaliteli, kapsamlı, yaygın hizmet anlayışı ile yatırımcı memnuniyetine en üst düzeyde önem vererek yatırımcı ihtiyaçlarına komple çözümler sunan Gedik Yatırımın, uzun dönemli stratejik çalışmaları sonucunda güvenilirlik, işlem hacmi ve yaygın çalışma alanlarında Sermaye Piyasalarının önde gelen aracı kurumlarından biri olmuştur.” dedi.
Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deniz, ziyaretten memnuniyet duyduğunu dile getirerek, Ticaret Borsası faaliyetleri ve sunulan hizmetler hakkında, İlimizin gelişimine yönelik yapacağı çalışma ve projelere ilişkin misafirinebilgiler aktardı.
Kendilerinden ayrıca Borsadan beklenti ve taleplerini dinleyen Başkan Deniz ziyaretleri için kendilerine teşekkür etti.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum