• Reklam

Çanakkale Merkez İlçe Teşkilatı Gazi Meclis'te

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan ile AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, Çanakkale Merkez İlçe Teşkilatını Gazi Mecliste ağırladı.

Çanakkale Merkez İlçe Teşkilatı Gazi Meclis'te
24 Aralık 2022 - 22:50
Turan, “Yoğun bütçe mesaisi sonrası Çanakkale’den ilk misafirlerimiz hemşehrilerimiz oldu. Çanakkale’miz bize tarihin emaneti, çok özel bir şehir. 2023 seçimleri şahsi bir mesele değil, Erdoğan yürüyecek bizde arkasından yürüyeceğiz” dedi.

Turan AK Parti Grup Toplantısının ardından, AK Parti Grup salonunda Çanakkale Merkez İlçe Başkanı Aynur Tuna Yavaş ve Merkez İlçe Teşkilatıyla bir araya geldi. Burada AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu ile birlikte hemşerilerine seslenen Turan, 2023 seçimlerinin çok önemli olduğunu kaydetti.
Turan, “2023 seçimleri şahsi bir mesele değil, Erdoğan yürüyecek arkasında kim varsa yürüyeceğiz. Seçime çok az zaman kaldı. Seçim döneminde bütün partiler çalışmalarını yürütüyor. Biz de bu süreçte sahada olmaya devam edersek farkımızı ortaya koyarız. Teşkilatımızdan sıkı çalışmasını, ev ve esnaf ziyaretleri yapmasını istirham ediyorum. Ülkede nüfusunun yüzde 70’i AK Parti’ye oy verdi, yine gidilirse yine oy verirler. Aziz milletimizin teveccühü ortada. Yeter ki derdimizi iyi anlatalım.” diye konuştu.
Merkez İlçe Teşkilatı Gazi Meclis’i ve Ankara’yı gezdikten sonra, Çanakkale’ye geri döndü.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum