• Reklam

ÇANAKKALE MÜTEAHHİTLER BİRLİĞİ'NDEN ÇTSO YÖNETİM KURULUNA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Çanakkale Müteahhitler Birliği Derneği Başkanı Salih Yıldız, Sayman üye Fatih Yılmaz, Genel Sekreter Celal Aktur ve üye Özgür Şimşek’ten oluşan heyet, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

ÇANAKKALE MÜTEAHHİTLER BİRLİĞİ'NDEN ÇTSO YÖNETİM KURULUNA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
09 Kasım 2022 - 16:13
ÇTSO Kongre Fuar Merkezinde gerçekleşen ziyarette, Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Deniz Tennioğlu ve Genel Sekreter Sema Sandal hazır bulundu.
Ziyaretle ilgili bilgi veren Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu; “İnşaat sektörü, Ülkemizde olduğu gibi İlimiz için de öncelikli sektörler arasında bulunuyor. İnşaat sektöründeki en küçük yavaşlama ya da canlılık 160 sektörü birden etkiliyor. Odamızın en çok üyeye sahip Meslek Grubu inşaat firmalarından oluşuyor. Bizler de inşaat sektöründe faaliyet gösteren üyelerimizin sorunlarını ve taleplerini ilgili mercilere iletiyor ve takipçisi oluyoruz. Bununla beraber inşaat sektöründe faaliyet gösteren üyelerimizi sektörlerinde yaşanan gelişmeleri yerinde görmeleri için yurt içi ve yurt dışı iş gezileri düzenliyoruz. Yeni dönemde pandemin de etkisiyle ertelenen iş gezilerimiz artarak devam edecek. Çanakkale Müteahhitler Birliği Derneği Başkanı Salih Yıldız’a ve ekibine nazik ziyaretleri ve hayırlı olsun dilekleri için çok teşekkür ediyorum.” dedi.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum