• Reklam

Çanakkale'nin Ezine ilçesine bağlı Aladağ köyünde kaçak olduğu ifade edilen bir bina güvenlik güçlerinin kontrolünde Özel İdare ekiplerince yıkıldı.

Ezine ilçesine bağlı Aladağ köyünde sabah saatlerinde hareketli saatler yaşandı. Özel İdare’ye ait yıkım ekipleri ve Jandarma Komutanlığı ekipleri köye gelerek yıkım kararı bulunan binada incelemelerde bulundular. Bina sahibine yıkım kararının önceden tebliğ edildiğini bildiren kurum yetkilileri binada bulunan hayvanların çıkartılmasını istediler.

Çanakkale'nin Ezine ilçesine bağlı Aladağ köyünde kaçak olduğu ifade edilen bir bina güvenlik güçlerinin kontrolünde Özel İdare ekiplerince yıkıldı.
06 Aralık 2022 - 17:27
Aladağ köyünde yaşayan ve hayvancılık ile uğraşan Serdar Batmaz, yetkililere binayı hayvan ağılı olarak kullandığını ifade etti. Aladağ köyünde bulunan onlarca ağılın kaçak olduğunu vurgulayan Serdar Batmaz, “Ben daha önce berberlik yapıyordum. Pandemiden dolayı işlerim bozuldu ve dükkanımı kapattım. Kendi köyüme gelerek evimin üzerine kredi çekip binayı yaptım. Biz şimdi köyde hayvancılık ve çiftçilik ile uğraşıyoruz. Köyümüzde bulunan birçok ağıl zaten kaçak yapıdır. Yaz aylarında hayvanlarımız dışarıda kış aylarında ise ağıllarda bulunduruyoruz. Bölge de birçok kaçak yapı varken, niye sadece bizim binamıza yıkım kararı çıkıyor. Devletimiz vatandaşına eşit ise bu binaların hepsinin yıkılmasını istiyoruz. Sadece bizim binamızın yıkılmasına bu nedenle üzülüyoruz” dedi.
Kolluk kuvvetleri Serdar Batmaz’ın hayvanlarını ağırdan çıkararak canlı hayvan nakil aracına yüklediler. Daha sonra Özel İdare ekipleri tarafından Bina Yıkımı gerçekleştirildi. Geniş güvenlik önlemleri eşliğinde gerçekleşen yıkımda herhangi bir olay yaşanmadı. 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum