• Reklam

CHP'NİN; İŞİNE GELİNCE ADALET, GELMEYİNCE GARABET!

“Çanakkale’mizin gündemi, CHP'nin İstanbul İl Başkanı ile gereksiz ve alakasız bir şekilde meşgul edilmeye çalışılırken, ne hikmetse CHP’nin Çanakkale İl Başkanı, kendi belediye başkanları hakkındaki yolsuzluk iddialarına ilişkin tek kelime etmedi.

CHP'NİN; İŞİNE GELİNCE ADALET, GELMEYİNCE GARABET!
19 Mayıs 2022 - 13:12
CHP’nin ve yerel yönetimlerinin; kendisine-eşine-dostuna güzellik, vatandaşa ise ızdırabı reva gören anlayışı, kamuoyu vicdanında derin yaralar açmaya devam etmektedir!
CHP'nin; Çanakkale, Çan, Bayramiç ve Küçükkuyu'daki belediyeleri hakkında, son günlerde kamu vicdanını rahatsız eden ve akıllarda büyük soru işaretleri oluşturan hadiseler birçok kez basında yer aldı.
Sözüm ona; hukukun katledildiğinden bahseden ve Kaftancıoğlu hakkında verilen kararı tanımadıklarını ifade eden CHP’nin, Çanakkale il teşkilatının içerisindeki bir grup; Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan'ın, birlikte suçlandığı şahısların aksine tek başına beraat etmesinin ardından ise ‘’işte adalet’’ diyordu! CHP’nin; işine geldiğinde adalet, gelmediğinde garabet anlayışını, seçmenimizin vicdanına bırakıyoruz.
Aynı şekilde; Çan’da, kuzeniyle ihale ilişkisi gün yüzüne çıkan; Bayramiç’te üyesi olduğu kooperatife kiraladığı soğuk hava deposunda, hemşehrilerimizin ürünlerinin çalınması olayına sessiz kalan ve Küçükkuyu’da; rüşvet, zimmet, ihaleye fesat karıştırma ve sit alanına inşaat ruhsatı vermek gibi Türk Ceza Kanunu’nda, bir kamu görevlisinin işleyebileceği tüm suçlarla yargılanan belediye başkanları hakkında, hiçbir açıklama ve disiplin işleminde bulunulmaması, CHP'nin adaletsizliğinin ispatıdır!
Her defasında yönetilemediğini ifade ettiğimiz CHP, eğer aksini iddia ediyorsa kafasını kumdan çıkarsın!
Terörist seviciler için adalet isteyenleri, CHP'nin Çanakkale'deki belediyeleri tarafından hakları gasp edilen hemşehrilerimiz için de harekete geçmeye davet ediyoruz!”

                                                                                                    AK Parti Çanakkale İl Başkanı
                                                                                                                    Naim Makas

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum