• Reklam

ÇTB & ÇTSO BAŞKANLARINDAN ÇANAKKALE SAVAŞLARI GELİBOLU TARİHİ ALAN BAŞKANINA ZİYARET

ÇTB Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deniz, ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı T.Selçuk Semizoğlu ile birlikte, Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir’e ziyaret gerçekleştirdiler.

 ÇTB & ÇTSO BAŞKANLARINDAN ÇANAKKALE SAVAŞLARI GELİBOLU TARİHİ ALAN BAŞKANINA ZİYARET
20 Aralık 2022 - 22:56
Ziyarette, ÇTSO Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Turgay Kılıç, Meclis Üyesi Ali Karaman da Başkanlara eşlik etti.
Ziyaretin ev sahipliğini yapan Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir “hem Oda hem Borsa Başkanımıza gerçekleştirdikleri ziyaret için teşekkürlerimi sunuyorum. Yeni döneminizi sizlere ve üyelerinize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Önceki dönemde üyelerinize iyi hizmet verme gayretindeydiniz,  yeni dönemde de çıtayı yükselterek çalışmalarınıza devam edeceğinize inancımız tam” şeklinde konuştu.
Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı Abdullah Deniz “Bugün Ticaret Odası Başkanı, Kardeşim T.Selçuk Semizoğlu ve meclis üyeleri ile birlikte Çanakkale Savaşları Tarihi Alan Başkanı Sayın İsmail Kaşdemir’e iade-i ziyaretimizi gerçekleştirdik. Yeni dönemimizde üyelerimize sunacağımız hizmetlerle ilgili istişarelerde bulunduk. Bizlerin önceliği birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde İlimize ve üyelerimize nasıl katkı sağlarız.
Başkan Deniz ayrıca, Kaşdemir’e Tarihi Alan Başkanlığının yürüttüğü proje ve çalışmaları takdirle izlediklerini belirterek, arzu edilmesi halinde Ticaret Borsası olarak desteklerini esirgemeyeceklerinin altını çizdi. Ve güzel ev sahipliği için Başkan Kaşdemir’e teşekkürlerini sundu.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum