• Reklam

ÇTB HEYETİ ANKARA'DA AK PARTİ MİLLETVEKİLLERİYLE BİR ARAYA GELDİ

Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deniz ve Meclis Başkanı Birol Çetin başkanlığındaki Ticaret Borsası Heyeti, AK Parti Grup Başkan Vekili- Çanakkale Milletvekili Bülent Turan ve AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu’nu ziyaret ettiler.

ÇTB HEYETİ ANKARA'DA AK PARTİ MİLLETVEKİLLERİYLE BİR ARAYA GELDİ
24 Aralık 2022 - 22:52
Vekillerle, Türkiye Büyük Millet Meclisinde bir araya gelen heyette Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deniz, Meclis Başkanı Birol Çetin, Meclis Kâtip Üye Recep Bulut, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Aslı Akgül, Yönetim Kurulu Sayman Üye Ergin Kara, Yönetim Kurulu Üyeleri İsmail Pehlivan, Ruhi Badem ve Ali Atak, Meclis Üyeleri Anıl Kahrıman, Ahmet Uzun, Mehmet Tosun, Nazmi Tok,Sinan Yücel, Şevket Yalçıntekin, TOBB Çanakkale Akademik Danışmanı Prof.Dr. Selahattin Kanten, TOBB Çanakkale Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Orçun Oktay ve Genel Sekreter Sevcan Elver yer aldı.
AK Parti Grup Başkan Vekili- Çanakkale Milletvekili Bülent Turan ve AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deniz ve Meclis Başkanı Birol Çetin’in başkanlığındaki ÇTB Heyetinin ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti dile getirirken Borsa Meclisi’nin yeni döneminin Çanakkale’ye hayırlar getirmesini temenni ettiler.
“TİCARET BORSASI OLARAK VEKİLLERİMİZLE SÜREKLİ İŞBİRLİĞİ İÇİNDE OLACAĞIZ"
ÇTB Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deniz, resmi ziyaret programına ilişkin olarak; “Bugün AK Parti Grup Başkan Vekilimiz Sn. Bülent Turan ve Çanakkale Milletvekilimiz Sn. Jülide İskenderoğlu’nu Türkiye Büyük Millet Meclisinde bizleri ağırladılar. Meclis Üyelerimiz ile birlikte yeni dönem Borsa Meclisini tanıtarak, tarım-hayvancılık sektörüne ilişkin konularda verimli bir görüşme gerçekleştirdik ”dedi.
Ortak akıl ve işbirliği çerçevesinde Şehrin faydasına yönelik çalışmalar gerçekleştireceklerini belirten Borsa Başkanı Abdullah Deniz, Yeni dönemimizde de Çanakkale’miz ve üyelerimiz adına gerçekleştireceğimiz proje ve çalışmalarda Sayın Vekillerimizin destekleri ve işbirlikleri ile çalışmaktan onur ve mutluluk duyacağız ”ifadelerini kullandı.
Başkan Deniz son olarak; Grup Başkan Vekili Sn. Bülent Turan’a ve Çanakkale Milletvekilimiz Sn. Jülide İskenderoğlu’na güzel temennileri ve nazik ev sahipliklerinden dolayı teşekkürlerini sundu.
“ BİRLİK-BERABERLİK İÇİNDE ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRECEĞİZ”
Meclis Başkanı Birol Çetin ise “Ankara programlarımız kapsamında göreve yeni gelen Meclis Üyelerimiz ile birlikte Milletvekillerimizle bir araya gelerek, kendilerini tanıtmak ve fikir alışverişinde bulunmak istedik. Yeni dönemde gerçekleştireceğimiz çalışmalarımız hakkında bilgiler verdik. Çanakkale ortak paydasında, birlik ve beraberlik içinde önümüzdeki dönemi en verimli şekilde değerlendirme vurgusunda bulunduk. ÇTB Meclisi olarak Sayın Vekillerimize nazik misafirperverlikleri için teşekkür ederiz” dedi.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum