• Reklam

ÇTSO VE KOSGEB ÇANAKKALE MÜDÜRLÜĞÜ İŞBİRLİĞİNDE KOBİGEL WEBİNARI DÜZENLENDİ

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası ve KOSGEB Çanakkale Müdürlüğü işbirliğinde KOBİGEL- KOBİ Gelişim Destek Programı 2022 Proje Teklif Çağrılarına yönelik bilgilendirme webinarı düzenledi.

ÇTSO VE KOSGEB ÇANAKKALE MÜDÜRLÜĞÜ İŞBİRLİĞİNDE KOBİGEL WEBİNARI DÜZENLENDİ
20 Aralık 2022 - 22:53
Webinar etkinliğinde, Dijital Teknoloji Geliştiren KOBİ’ler, Dijital Teknolojileri Üretim Süreçlerine dahil eden KOBİ’ler, Küçük ve Orta Ölçekli İmalat Sanayi İşletmelerine yönelik olarak sunulan proje teklif çağrısı hakkında KOSGEB Çanakkale Müdürü Barış Alural tarafından bilgilendirme sunumları gerçekleştirilerek katılımcıların destek programıyla ilgili soruları cevaplandırıldı.

KOBİGEL webinarı ile ilgili bilgi veren Genel Sekreter Sema Sandal; “Odamız, üyelerinin ticari faaliyetlerini geliştirmek adına aynı anda birçok proje ve eğitim faaliyeti yürüterek, sektörlerinde yaşanan gelişmelerden anında haberdar ediyoruz. KOSGEB KOBİGEL- KOBİ Gelişim Destek Programı 2022 Proje Teklif Çağrıları; dijital teknoloji üreten, üretim süreçlerinde dijitalleşmeye yönelmek isteyen ve imalat süreçlerinde rekabet güçlerinin ve kapasitelerini artırmayı hedefleyen KOBİ’lerimize önemli avantajlar sağlıyor. KOSGEB Çanakkale Müdürlüğü işbirliğinde düzenlediğimiz webinar etkinliğimizde, KOSGEB Çanakkale Müdürü Barış Alural tarafından Proje Teklif Çağrıları hakkından katılım sağlayan üyelerimize bilgilendirme sunumları gerçekleştirildi. Başvuru yapmak isteyen üyelerimiz Odamızın KOSGEB İrtibat noktasına veya KOSGEB Çanakkale Müdürlüğü’ne başvurarak detaylı bilgi alabilir. Bilgilendirme webinarı ve gösterdikleri işbirliği için KOSGEB Müdürü Barış Alural’a üyelerimiz adına teşekkür ediyorum.”
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum