• Reklam

DENİZ'E AVUKAT MEHMET ÖNGEN'DEN BAŞKAN ABDULLAH ZİYARET

Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deniz’i, İlimiz önemli turizmcilerindenve “ Büyük Çetmi” kitabının yazarı Avukat Mehmet Öngen ziyaret etti. Ziyarete Başkan Deniz’in oğlu Doğukan Deniz’de katılım sağladı.

DENİZ'E AVUKAT MEHMET ÖNGEN'DEN BAŞKAN ABDULLAH ZİYARET
28 Ocak 2023 - 18:34
Öngen Borsa Başkanı Deniz’e hayırlı olsun dileklerinde bulunarak, yeni dönem çalışmalarında başarılar diledi.
Ege’nin turizm öncülerinden Mehmet Öngen, şimdi de tarım sektörüne yöneldiğini, kuruluş aşamasında Tarım Bakanlığı ile temasa geçerek Erenköy civarındaki araziye Türkiye’nin ilk defne plantasyonu kurduğunu, 6 bin kök fidan ektiğini belirtti.
Öngen yaptığı açıklamada, ‘’Bu bitki 3 yıl sonra mahsul vermeye başlıyor. Üretim yapmak bizim genlerimizde var. Bu bitki ilaç, kozmetik, boya ve gıda sanayiinde yoğun olarak kullanılıyor. Piyasada çok talep var ve ticari olarak karlı bir ürün. Bitki ekonomik olarak bölgeye büyük yararlar sağlayacak. Civardaki tarım yapan çiftçiler de çok ilgi duyuyor. En büyük hedefim Erenköy’ün adı Defneköy olarak anılması” dedi.
Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deniz, ziyaretten memnuniyet duyduğunu dile getirerek, Borsa Sektörleri ile ilgi bilgi verdi. İlimiz için önemli bir değer olan tıbbi aromatik  sektörünün gelişimine yönelik yaptığı bu güzel proje için Öngen’i tebrik ederek, çalışmalarında başarılar diledi.
Kendilerinden ayrıca Borsadan beklenti ve taleplerini dinleyen Başkan Deniz ziyaretleri için kendilerine teşekkür etti.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum