• Reklam

EMİTT FUARI AÇILIŞINDA ÇANAKKALE'YE BÜYÜK İLGİ

25. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT, TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezi’nde kapılarını açtı.

EMİTT FUARI AÇILIŞINDA ÇANAKKALE'YE BÜYÜK İLGİ
09 Şubat 2022 - 16:11
9-12 Şubat tarihlerinde gerçekleşecek fuarın açılışına Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy başta olmak üzere, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve sektörün önde gelen isimleri katıldı.

Açılış töreninde bir konuşma yapan Bakan Ersoy, "EMITT Fuarı’nın hem de 51 ülkeden 200’den fazla firmanın katılımıyla kapılarını İstanbul’da açması Türkiye’nin tüm zor şartlara rağmen başarıyla geride bıraktığı, 2021 yılının aslında kısa bir özeti olarak adlandırılabilir" dedi.

MARKA KENT ÇANAKKALE, 3'ÜNCÜ SALONDAKİ 175 METREKARELİK ALANDA GENİŞ YELPAZEDEKİ ZENGİNLİĞİ İLE EMİTT'E DAMGA VURUYOR.
Çanakkale her yıl 50 bine yakın sektör profesyonelini bir araya getiren, dünyanın en büyük turizm fuarlarından biri olan EMİTTte “Bir Nefes Gurur” “Bir Nefes İlham” ve “Bir Nefes Huzur”  konseptiyle tarih, kültür, turizm ve gastronomi potansiyelini tanıtıyor. Ayrıca Çanakkale’mizin simgelerinden olan Truva Atı ve Şehitlik Abidesi maketi ziyaretçilerin ilgi odağı..
Çanakkale Valiliği çatısı altında yer alınan Çanakkale standında, Çanakkale Belediyesi, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, ÇATOD, ÇARO, Bozcaada Belediyesi, BOZTİD, Çanakkale Ticaret Borsası ve Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası deskleri yer aldı.

Fuarın açılışına katılım sağlayan Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökhan Uysal fuar ile ilgili şu açıklamalarda bulundu.
“Çanakkale olarak Emitt Fuarında Valiliğimiz himayesinde, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğümüzün koordinasyonunda yerel yönetim, özel sektör ve sivil toplum temsilcileri olarak bir araya gelerek ilimizi tüm değerleri ile tanıtmaktayız.

Bugün açılışında yer alan Kültür ve Turizm Bakanımız Sn.Mehmet Nuri Ersoy’u, Çanakkale Milletvekilimiz Sn.Jülide İskenderoğlu ile standımızda ağırladık. Kendilerine yöresel ürünlerimizden oluşan hediyemizi takdim ettik.

Başkan Yardımcısı Gökhan Uysal, EMİTT Fuarının uluslararası bir fuar olduğunu belirterek, dünyanın her köşesinden fuarda misafirlerimiz var. Bu sayede Şehitler Diyarımız Çanakkale’mizi her yönüyle tanıtma fırsatı buluyoruz. Ticaret Borsası olarak standımızda Çanakkale’nin markalaşmış ve markalaşma niteliğinde olan ürünlerini en iyi şekilde tanıtıldığını belirterek Çanakkale’nin sahip olduğu tarihi dokusunun yanı sıra üretimde de markalaşarak dünya genelinde tanınması ve ürünlerinin değerlenmesi için elimizden geldiğince çalışmaktayız. Tüm çabamız sektördeki tüm kesimlerin emeklerinin karşılığını alabilmeleri ve kazançlarının arttırılmasıdır” dedi.

Uysal son olarak; Standın yoğunluğu ve ziyaretçilerden gelen tepkilerde güzel bir iş çıkardığımızı gösteriyor. Emeği geçen herkese teşekkür ediyor, fuarın hayırlı olmasını ve tüm kesimlere fayda sağlamasını temenni ediyorum” dedi.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum