• Reklam

GRUP BAŞKANVEKİLİMİZ BÜLENT TURAN'DAN MÜJDE: 18 MART'LAR TATİL

Grup Başkanvekilimiz Bülent Turan, hemşehrilerimize müjdeyi vererek, bundan böyle 18 Mart’ların tatil olacağını söyledi.

GRUP BAŞKANVEKİLİMİZ BÜLENT TURAN'DAN MÜJDE: 18 MART'LAR TATİL
16 Mayıs 2022 - 17:23
Grup Başkanvekilimiz Bülent Turan, hemşehrilerimiz için önemli bir müjde verdi.
Grup Başkanvekilimiz Bülent Turan, bundan sonra tüm hemşehrilerimizin, her yıl 18 Mart’ta, hem zaferi daha coşkulu ve gururla kutlayabilmesi, törenlere katılarak, aziz şehitlerimizin maneviyatla anabilmeleri için tatil olacağını duyurdu.
Grup Başkanvekilimiz Bülent Turan müjdeyi verdiği açıklamasında, “Çanakkale evladı olarak, Çanakkale’nin her türlü derdini çözmeye omuz veren ekip olarak, bundan sonra 18 Mart her sene Çanakkale için tatil. Yazdık, çizdik, uğraştık, Valiliğimizin, Bakanlığımızın talepleri doğrultusunda Çanakkale için tüm okullarımız, kurumlarımız için artık bundan sonra her 18 Mart’ta tatil mi değil mi? Tartışması olmayacak. Şimdiden duyuruyoruz. Her 18 Mart’ta evlatlarımız, şehitler diyarını çok daha keyifle, gururla ansın diye çok daha rahat törenlere katılabilsin diye bundan sonra tatil olacak” şeklinde konuştu.
Çanakkale’miz ile dertlenen, gece gündüz demeden çalışan Grup Başkanvekilimiz Bülent Turan ve Milletvekilimiz Jülide İskenderoğlu'na ayrıca teşekkür ediyoruz.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum