• Reklam

İŞKUR ÇANAKKALE, SİGORTACILIK VE OTOMOBİL SERVİSİ ŞİRKETLERİNE ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİ

Çanakkale Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü yetkilileri, Çanakkale merkez ve ilçelerindeki farklı sektörlerde faaliyet gösteren işletmelere yapmış olduğu işbirliği ziyaretlerine sigortacılık ve otomobil servisi sektörleri ile devam etti.

İŞKUR ÇANAKKALE, SİGORTACILIK VE OTOMOBİL SERVİSİ ŞİRKETLERİNE ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİ
22 Aralık 2021 - 15:52
Çanakkale Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü İşveren Danışmanlığı Grup Sorumlusu Hayrettin Karacan RS Yetkili Servisi Müdürü Ahmet Karakoç ve Sigorta firması yetkilileri Orçun Oktay ve Keskin Kuzu ile bir araya geldi. 
Servis müdürü Ahmet Karakoç, her marka araca yaptıkları hasar onarımı, tamir ve bakım işlemleri ile özellikle yabancı marka araçlarda parça değişimlerini ve bu parçalar için ödenecek döviz çıkışını önleyerek ülkemize kayda değer bir katkı sunduklarını belirtti. İŞKUR Çanakkale İşveren Danışmanlığı Grup Sorumlusu Hayrettin Karacan firmanın gerçekleştirdiği hassas ve teknik işlemler için yetişmiş personelin önemini vurguladı, bu kapsamda işyerinin özellikle kaporta-boya işçisi işgücü taleplerini ve bu mesleklerde deneyimli ve tecrübeli personelin yetiştirilmesi için İŞKUR İEP programları ile işbirliği yapabileceklerini dile getirdi. 
Bir diğer ziyarette Çanakkale’nin tanınmış sigortacılık şirketleri ile sigortacılık hizmetleri piyasasındaki gelişmeler ve sektörün nitelikli personel ihtiyaçları kapsamında Orçun Oktay ve Keskin Kuzu işverenleri ile İŞKUR Aktif İşgücü Programları kapsamında işbirliği imkânları görüşüldü. 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum