• Reklam

TİCARET BORSASINDAN ÇANAKKALE ESNAF VE SANATKÂRLAR ODALARI BİRLİĞİ'NE ZİYARET

Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı S.Kaya Üzen, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökhan Uysal ve Genel Sekreter Sevcan Elver, Çanakkale Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Ünal Özcan ve Genel Sekreter Vildan Özkan’ı ziyaret etti

TİCARET BORSASINDAN ÇANAKKALE ESNAF VE SANATKÂRLAR ODALARI BİRLİĞİ'NE ZİYARET
16 Haziran 2022 - 17:10
Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı Üzen, Çanakkale Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Olağan Genel Kurulunda yeniden başkan seçilen Ünal Özcan ve yönetimini tebrik ederek, hayırlı olması temennisinde bulundu.

ÜZEN, “BİRLİKTE YARATTIĞIMIZ SİNERJİYİ SÜRDÜRECEĞİZ”
Başkan S.Kaya Üzen "Çanakkale Ticaret Borsası olarak, önceki döneminizde sizlerle uyum içerisinde çalıştık. Bu gayretin devamını, daha çok yakınlaşma ve kaynaşmayı sağlamak üzere buradayız. Dost ziyaretindeyiz. Bugünden sonra da birlikte yarattığımız sinerjiyi sürdüreceğimize inanıyorum.” dedi.

Üzen ayrıca Esnaf ve sanatkâr teşkilatının önemine vurgu yaparak, "Esnafımız bizim için çok değerli. Konu Çanakkale olduğunda hep birlikte bu şehrin ekonomisine katkıda bulunacak ve ticaretini yükseltecek projelerde birlikte yer alacağımıza eminiz." diye konuştu.

Ziyarette, Çanakkale Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Özcan, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, teşekkür etti.

Özcan, Esnaf Sanatkârlar Birliğinin çalışmalarıyla ilgili olarak Borsa Yöneticilerine bilgiler verdi. Bugüne kadar Ticaret Borsası ile yakın ilişkilerimiz oldu. Bizlere her konuda destek sağladınız. Bundan sonraki süreçte de kurumlar arası işbirliğimizi güçlendirecek çalışmalarda yer almaktan memnuniyet duyacağız dedi.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum