• Reklam

TOBB 79. GENEL KURUL HİZMET ŞEREF BELGESİ TAKDİMİ VE GENEL KURUL TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 79. Genel Kurul Hizmet Belgesi Şeref Belgesi Takdim Töreni ve Olağan Genel Kurul Toplantısı 30 – 31 Mayıs tarihlerindeAnkara'da TOBB İkiz Kuleler Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.Hizmet Belgesi Şeref Belgesi Takdim Töreni’ne; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Cemil Çiçek, Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Ticaret Bakanlığı, Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati, TOBB Genel Kurul Divanı, TOBB Yönetim Kurulu Üyeleri ve TOBB Delegeleri ile Oda-Borsa Başkanları katıldı.

TOBB 79. GENEL KURUL HİZMET ŞEREF BELGESİ TAKDİMİ VE GENEL KURUL TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ
04 Haziran 2023 - 01:27
TOBB delegeliğinde 10, 20, 30 ve 40 yılını tamamlayan üyelere Hizmet Şeref Belgesi'nin verildiği törende konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan; “TOBB'un 79'uncu Genel Kurulu münasebetiyle burada sizlerle bir arada olmaktan dolayı çok mutluyum. Belge almaya hak kazananları ve Birliğin tüm mensuplarını katkıları dolayısıyla kutluyorum” dedi.
TOBB Başkanı RifatHisarcıklıoğlu,  Oda ve Borsalarda en uzun süre hizmet etmiş çalışanlara hizmet şeref belgelerini takdim etmek üzere bir araya geldiklerini belirterek; “Camiamıza hizmet etmiş arkadaşlarımıza Hizmet Şeref Belgelerini takdim etmek için bir aradayız. Ne mutlu ki böyle değerli insanları tanıdık ve birlikte çalıştık. Sizlerin emekleri ve gayretleriyle, Oda ve Borsalar, reel sektörün hizmet merkezleri haline geldi" dedi.
ÇTSO YÖNETİM KURULU BAŞKANI SELÇUK SEMİZOĞLU’NA HİZMET ŞEREF BELGESİ
Genel Kurul çerçevesinde gerçekleştirilen törende, delegelikteki 10.yılını dolduran Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu “Hizmet Şeref Belgesi”ne layık görüldü. Belgeyi almış olmaktan duyduğu mutluluğu belirten Semizoğlu: “Bugün TOBB’a bağlı oda borsalar olarak bir arada bulunmaktan ve verdiğimiz hizmetlerin karşılıklarını böyle güzel bir ödülle taçlandırmış olmaktan dolayı gururluyuz. Yeni yüzyılda da, Çanakkale’miz ve Ülkemiz için her koşulda çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz. Emeği geçen herkese şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.
Konuşmalar ve şeref belgelerinin takdimiyle devam eden törentoplu hatıra fotoğrafları çekimlerinin ardından sona erdi.
TOBB 79. OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI 31 MAYIS’TA GERÇEKLEŞTİ
TOBB Genel Kurul Divanı, TOBB Yönetim Kurulu Üyeleri ve TOBB Delegeleri ile Oda-Borsa Başkanları, Hizmet Şeref Belgesi Takdim Töreninin ardından 31 Mayıs’ta düzenlenen TOBB 79. Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda tekrar bir araya geldi.
Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren TOBB Başkanı RifatHisarcıklıoğlu: “79. Genel Kurul Toplantımıza 81 il ve ilçelerden katılan tüm delegelerimize teşekkür ediyorum. Bizler, oda ve borsa başkanlarım, sadece günü kurtarmak, mevcutla yetinmek gibi bir anlayışta asla olmadık. Hep daha fazla üretim, yatırım, istihdam ve ihracat için çalıştık, çalışmaya devam ediyoruz. Her alanda yeni ve çok daha büyük hedeflere ulaşmak için gayret gösteriyoruz. Bundan sonra da Oda ve Borsalarımızla birlikte üyelerimizin sıkıntılarını takip etmeye, dile getirmeye ve çözüm üretmeye devam edeceğiz” dedi.
Kurul Toplantısı, Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu ve Komisyon Sunuşlarının gerçekleştirilmesinin ardından Birlik Başkanlığı Adaylarının belirlenmesi, Birlik Başkanının, Yönetim Kurulunun, Konseylerinin ve Yüksek Disiplin Kurulu Asil ve Yedek Üyeleri ile Genel Kurul Komisyonlarının seçilmesiyle devam etti.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum