• Reklam

TOBB İSTANBULVE ÇANAKKALE GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU ÇANAKKALE TİCARET VE SANAYİ ODASINDA BİRARAYA GELDİ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) İstanbul Genç Girişimciler İcra Kurulu ve Çanakkale Genç Girişimciler İcra Kurulu, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odasında bir araya gelerek ortak toplantı ve sektörel bazda ikili görüşmeler gerçekleştirdi.

TOBB İSTANBULVE ÇANAKKALE GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU ÇANAKKALE TİCARET VE SANAYİ ODASINDA BİRARAYA GELDİ
27 Ağustos 2022 - 18:35
ÇTSO Kongre Fuar Merkezinde gerçekleşen ziyarette Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Çanakkale Borsa Meclis Başkanı Abdullah Deniz, TOBB Çanakkale Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Orçun Oktay, TOBB İstanbul Genç Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Hasan Bünül, TOBB Çanakkale İl Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Birce Bilici Şimşek, Genel Sekreter Sema Sandal, Borsa Genel Sekreteri Sevcan Elver TOBB İstanbul ve Çanakkale Genç Girişimciler İcra Komitesi Üyeleri, Çanakkale İl Kadın Girişimciler Kurulu Üyeleri ile ÇTSO Meclis ve Komite üyeleri hazır bulundu.  

Katılımcılarla beraber Çanakkale Tanıtım Filmi’nin izlenmesinin ardından, toplantının açılış konuşmasını yapan TOBB Çanakkale Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Orçun Oktay; “İlimizde girişimcilik kültürünün gelişmesi ve yerleşmesi için destek veriyoruz. Bugün aramızda TOBB İstanbul Genç Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Hasan Bünül ve icra kurulu üyelerini Odamızın ev sahipliğinde ağırlıyoruz. Toplantımızın ardından icra kurulu üyelerimiz arasında B2B etkinliği gerçekleştireceğiz. Burada amacımız iki taraf arasında işbirliği köprüsü oluşturarak, İlimizin yatırım imkanları hakkında bilgi vermek ve işbirliklerini sürekli hale getirmektir.”
TOBB İstanbul Genç Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Hasan Bünül; “TOBB İstanbul Genç Girişimciler İcra Kurulu olarak çeşitli İlleri ziyaret ederek bilgi ve iletişim ekosistemi kuruyoruz. Göreve ilk başladığımızda bir çalıştay yaparak, genç girişimcilerimizin talep ve önerilerini aldık. Projelerimizi ve iş planlarımızı da bu çalışmalara çerçevesinde hayata geçirdik. Dijital dönüşüm bizim her zaman önceliğimiz oldu. E- İhracatın ön plana çıktığı bu dönemde dijitalleşme firmalarımızın için büyük önem arz ediyor. Çanakkale 671 Km kıyı ve sahil şeridine sahip ancak hala yatırıma aç bir bölge olarak görüyoruz. Bizlere Çanakkale’yi daha yakından tanıma fırsatı veren Çanakkale Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Sayın Orçun Oktay’a ve ekibine bizleri bugün misafir eden Çanakkale Ticaret ve sanayi Odamıza teşekkür ediyorum.”
Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu; “İstanbul Genç Girişimciler Kurulunu Çanakkale’de ağırlamaktan mutluyuz. İstanbul Sanayi Odası koordinatörlüğünde yürüttüğünüz çalışmaları takdirle izliyoruz. İlimizin yatırım fırsatlarını da değerlendirmenizi ve her konuda yanınızda olduğumuzu bilmenizi isterim.” dedi.
Toplantının ardından sektörler arasında B2B görüşmeler gerçekleştirildi. Ziyaret toplu yemek ve günün anısına karşılıklı hediyelerin takdim edilmesiyle tamamlandı.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum