• Reklam

"YENİ YILIMIZ KUTLU OLSUN" "CUMHURİYETİMİZİN 100. YILINA BÜYÜK GÜÇ VE MORALLE GİRİYORUZ"

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan ile AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu yeni yıl dolayısıyla ortak bir mesaj yayımladı:

"YENİ YILIMIZ KUTLU OLSUN" "CUMHURİYETİMİZİN 100. YILINA BÜYÜK GÜÇ VE MORALLE GİRİYORUZ"
02 Ocak 2023 - 17:45
“2022 yılı tüm dünya için oldukça zorlu geçen bir yıl oldu. Pandemi süreci, yaşanan savaş iklimi, enerji ve gıda krizleri, bunların paralelinde etkili olan ekonomik durgunluk, tüm dünyayı olduğu gibi ülkemizi de etkiledi. Ancak gerek aldığımız tedbirler gerekse dinamik yapımız sayesinde, bu zorluklar içerisinde de ülke olarak yatırımı ve büyümeyi sürdürdük. Çanakkale’miz de 2022 yılını büyük yatırım ve yeniliklerle geçirdi. Başta 1915 Çanakkale Köprümüz olmak üzere, Troya ve Assos Tünelleri gibi sadece ilimizin ve bölgemizin değil, ülkemizin vizyon projeleri hayata geçirildi. Ezine Gıda İhtisas OSB gibi bölgemizi yakından ilgilendiren projeleri hızla sürdürdük. 2022 yılında tüm ilçelerimizde, beldelerimizde ve köylerimizde tamamlanan yatırımlarımızı hizmete aldık, yeni yatırımların temellerini attık. Dünyanın boğuştuğu enerji krizine rağmen, biz ilçelerimize, beldelerimize doğal gaz yatırımlarımızı ara vermeden sürdürdük. Cumhuriyetimizin 100. yılına bu büyük güç ve moralle giriyoruz. Türkiye Yüzyılı’nda, ülkemizi daha da ileriye taşıyacak, kalkındıracak projelere imza atmaya, marka şehir Çanakkale’mizin yatırımların merkezi olma özelliğini sürdürecek çalışmalar için gecemizi gündüzümüze katmaya devam edeceğiz.
Bu duygularla Çanakkaleli hemşehrilerimizin, aziz milletimizin yeni miladi yılını tebrik ediyor; 2023 yılının ülkemiz ve tüm insanlık için güzellikler getirmesini temenni ediyoruz.”
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum