"2022 KIŞI GELMEDEN KARABİGA'DA DOĞAL GAZ YANACAK DEMİŞTİK"

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Karabiga’da doğal gazın kullanılmaya başlanması üzerine açıklamalarda bulundu.

"2022 KIŞI GELMEDEN KARABİGA'DA DOĞAL GAZ YANACAK DEMİŞTİK"
09 Kasım 2022 - 15:54
“Söz verdiğimiz gibi Karabiga’mız doğal gaza kavuştu.” diyen Turan, sözlerini şöyle sürdürdü; “Çanakkale’mizin geneline doğal gazın gelmesi için adeta seferberlik başlattık. Hemşehrilerimizin doğal gazın konforundan istifade edebilmesi, ilçe ve beldelerimizin sadece yazlık olmaktan çıkıp kışlık da olması, turizminin güçlenmesi için gayret ediyoruz. Geçen yıl doğal güzellikleri ile bilinen, antik bir liman kenti olan Karabiga'mızda doğal gaz ilk kazı törenini gerçekleştirerek 2022 yılında doğal gaz arzının sağlanacağını söylemiştik. Karabiga’da hemşehrilerimiz, Valimizin, Milletvekilimiz Jülide İskenderoğlu'nun, İl Başkanımızın, İGM Başkanımızın, Belediye Başkanlarımızın, teşkilatlarımızın ve hemşehrilerimizin katılımıyla yapılan meşale yakma töreniyle doğal gaza kavuştu. Hemşehrilerimiz bu kış evlerinde doğal gaz kullanabilecek. Verdiğimiz sözleri yerine getirmek, bizler için büyük bir mutluluk.
Birlikte süreci yakından takip ettiğimiz Milletvekilimiz Jülide İskenderoğlu’na, doğal gazın gelmesi konusunda özveriyle çalışan Belediye Başkanımız Ahmet Elbi’ye, Belediye Meclis Üyelerimize, EPDK ile AKSA Çanakkale Doğal Gaz Dağıtım A.Ş. yönetimimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyor; hayırlı olmasını diliyoruz.”
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum