AK PARTİ TEŞKİLATLARI RAMAZAN AYINDA KÖY ÇIKARMALARINA BAŞLADI

İl teşkilatımız tarafından Ramazan ayında tüm ilçelerimizde köy ziyaretleri programları başladı. İlçe teşkilatlarımız tam kadro eş zamanlı olarak köylerimizde.

AK PARTİ TEŞKİLATLARI RAMAZAN AYINDA KÖY ÇIKARMALARINA BAŞLADI
14 Nisan 2022 - 20:41
İl Başkanımız Naim Makas, köy çıkarmalarının startını Yenice’deki köy ziyaretleriyle birlikte verdi.
Yapılan ziyaretlerde, İl Genel Meclis Başkanımız Nejat Önder, İl Kadın Kolları Başkanımız Özlem Karadayı, İl Gençlik Kolları Başkanımız Alperen Uysal’ın yanı sıra Belediye Başkanlarımız, İlçe Başkanlarımız, İl Genel Meclis Üyelerimiz, İl ve ilçe yöneticilerimiz ve tüm teşkilatımızla hemşehrilerimizle bir araya geldiler.
Ziyaretlerde hemşehrilerimizle istişarelerde bulunarak, talepler not alındı.
Ziyaretlere ilişkin açıklamalarda bulunan İl Başkanımız Naim Makas, “Tüm teşkilatımızla birlikte 12 ilçemizde 24 köyümüze ziyaret gerçekleştirdik. Köy kahvelerinde hemşerilerimizle buluştuk. Onların sıkıntılarını, meselelerini dinledik. Belediye Başkanlarımızla, İlçe Başkanlarımızla, İl Genel Meclis Üyelerimizle birlikte sorunlarının çözüm konusunda yine her zamanki gibi elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Köy köy, mahalle mahalle hemşerilerimize gitmeye, onların sıkıntılarının çözümleri konusunda tüm sınırlarımızı zorlamaya devam edeceğiz. Güçlü teşkilatımızla 2023 yolunda medeniyet sancağımızı daha ilerilere taşımak için mücadelemize devam edeceğiz. Çanakkale'mize ve hemşehrilerimize en iyi şekilde hizmet edebilmek için var gücümüzle çalışmayı sürdüreceğiz” diye konuştu.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum