AK TEŞKİLATLAR OLARAK GÖNÜLLERE DOKUNMAK İÇİN HER GÜN SAHADAYIZ

“AK Teşkilatlar olarak, hemşerilerimize ulaşabilmek, onlarla temas edebilmek için gecemizi gündüzümüze katarak, sahada çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

AK TEŞKİLATLAR OLARAK GÖNÜLLERE DOKUNMAK İÇİN HER GÜN SAHADAYIZ
19 Nisan 2022 - 18:58
Teşkilatlarımızın tüm kademeleriyle Ramazan boyunca hemşehrilerimizle buluşup, hasbihal edebilmek için durmak bilmeden köy köy, kapı kapı dolaşarak, gitmedik yer bırakmıyoruz.
İl Yönetimi, Kadın Kolları, Gençlik Kolları, İlçe Başkanlıklarımız olmak üzere tüm kademelerimiz uyumla çalışıp, iftarlarda, sahurlarda, gençlerle, yaşlılar ve kadınlarla buluşuyoruz. Ana Kadememiz ve AK Gençlerimiz gönül sofralarına misafir oluyor.
 Ramazan ayında İl Teşkilatımız 15 günlük zaman çerçevesinde, 4377 hemşehrimizi evinde ziyaret etti, 155 köy, 267 kahvehane ziyaret gerçekleştirdi, İlçe Teşkilat iftarlarında 7500 vatandaşımızla temas kurdu, 27 şehit ailesi ile 378 büyüğümüze ziyaret yaptı.
AK Gençlerimiz, sahur buluşmaları, iftar programları, iftara 5 kala ve çay bizden sohbet sizden buluşmaları gerçekleştiriyor. AK kadınlarımız ise hane ziyaretlerini sürdürürken, 7-70’e tüm hemşehrilerimizle bir araya gelmeye devam ediyor.
AK sevdamıza olan heyecan ve tutkumuzla, büyük ve güçlü Türkiye vizyonumuzla 2023 hedeflerimize, durmadan ilerleyeceğiz.
Her geçen güçlenerek, büyüyen tecrübeli teşkilatımızla, vatanımız ve milletimiz için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.”
                                                                             
                                                                                                            AK Parti İl Sosyal Politikalar Birim Başkanı
                                                                                                                                      Hicran Yıldım

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum