BitMEX, kulüp efsanesi Dida ile Champ19ns NFT yaratarak AC Milan'ın Scudetto'sunu dijitalleştirdi!

Dünyanın en büyük kripto borsalarından olan BitMEX, AC Milan'ın 11 yıl aradan sonra ilk kez 19. Scudetto'sunu kutlayan NFT'sinin lansmanını gerçekleştirdi. Sınırlı sayıda üretilen 'Born to Lead NFT' sanat eseri, Rossoneri'nin inanılmaz sezonunu ve Milan futbolunun sanatını kutladı. Koleksiyon değeri taşıyan NFT'ler 100 bin TL'lik bir satış elde etti.

Global kripto para borsası BitMEX, yeni NFT lansmanını gerçekleştirdi. Küresel spor ajansı Octagon ile iş birliği içinde oluşturulan Born to Lead NFT, NFT Creative Studio Burn & Broad tarafından tasarlanan özel sanat aracılığıyla BitMEX'in AC Milan ile ortaklığını hayranlar için 11 yıl aradan sonra hayata geçirildi.

Born to Lead NFT, taraftarlarına kulüp tarihlerinin bir parçasına sahip olma fırsatı sundu. NFT, şampiyonları yaşatmak ve aynı zamanda yenilikçi bir geleceğin yolunu açması açısından önem taşıyor. Bununla birlikte NFT aynı zamanda sahibinin sahada gerçekleşenlerin büyüsüne daha yakından tanık olması için kişiye iki VIP hizmet bileti, uçuşlara ek özel bir sahne arkası turu ve konaklama desteği vererek maç öncesi mükemmel bir ısınma deneyimi sundu. NFT için en yüksek teklifi veren taraftar ayrıca resmi olarak imzalanmış bir AC Milan formasına sahip oldu. NFT satışından 100 bin TL gelir elde edildi.

Proje, AC Milan'ın ileriye dönük doğasının ve Rossoneri markasının gücü ve çekiciliği aracılığıyla her zaman olumlu değişim sağlama arzusunun altını çiziyor. AC Milan ve BitMEX paylaştığı birçok özellik arasında özellikle liderlik yeteneği ile öne çıkıyor. Her iki marka da tarihleri ​​boyunca sayısız vesileyle, elde ettikleri sonuçların düşünce ve hareket tarzlarının olduğunu kanıtladı.

Kulübün efsanesi Dida, bu tarihi galibiyetin Kulüp ve taraftarları için ne anlama geldiğinin özünü yansıtmak için küresel spor ajansı Octagon ve NFT Studio Burn&Broad ile çalıştı. Bu kısa-belgesel tarzı film, tarihi AC Milan zihniyetini açıklıyor ve sahada kutlanan inanılmaz anları gösteriyor.

NFT, BornToLead.Club/nfts internet sitesinde müzayedede oldu ve tüm gelirler kulübün futbolu ve dünyadaki hayır girişimlerini desteklemeye odaklanan kâr amacı gütmeyen kurumu Fondazione Milan'a bağışlandı.

AC Milan ile gerçekleştirilen iş birliğine ilişkin görüşlerini bildiren BitMEX Pazarlama ve Satış Yönetici Michele Bertacco, "AC Milan'ın 'Born to Lead' kampanyasının ilk iki NFT'sinde yer alan efsanevi anlar, birçok insanı spora aşık olmaya çekti ve şimdi ise sonsuza dek blok zincirinde ölümsüzleştirdiler. Bu üçüncü proje, Winning the 21/22 Scudetto NFT,ilk kazandığımız sezonumuzu kapatmanın mükemmel bir yolu. Bu sadece kazanmakla ilgili değil, aynı zamanda nasıl kazandığınızla da ilgili ve kripto dünyasını kucaklamada ilerlemesini gösteren köklü bir kulüp ve inanılmaz bir ortak olan AC Milan ile iş birliği yapmaktan gurur duyuyoruz." dedi.

AC Milan’ın Gelir Yöneticisi Casper Stylsvig, "Bu, AC Milan'ın yenilikçi doğasını mirası ve geleneği ile başarıyla birleştirebilen harika bir proje. Kulübün uzun tarihindeki en ikonik anlardan bazılarına modern bir dokunuşla saygı duruşu. Bu projenin aynı zamanda Fondazione Milan'ı ve onların dünya çapındaki girişimlerini desteklemeye katkıda bulunacağından özellikle gurur duyuyoruz." dedi.
 
Octagon Yönetici Kreatif Direktörü Lizi Hamer, “AC Milan ve BitMEX, Doğuştan Liderlik tutumunu paylaşıyor; Kulüplerin en dikkat çekici anlarını NFT olarak dijitalleştirerek, kulübün mirasını onurlandırmaya devam eden ve aynı zamanda bu tarihi başarıların sahipliğini taraftarlarla paylaşan yeni bir platform oluşturmayı başardık. Sanat ve futbol dünyasını bir araya getirmenin özel bir deneyim olmasının yanı sıra, buna NFT'nin faydasını da eklediğimizi düşününce umarız taraftarları heyecanlandırırız." dedi.

BitMEX'teki en son gelişmelerden haberdar olmak için LinkedIn hesabımızı ve  blogumuzu takip edebilirsiniz.

***

BitMEX Hakkında
BitMEX, küresel dijital varlık finans piyasalarında kripto ürünlerine erişim sunan ikonik bir ticaret platformudur. BitMEX, kullanıcıların kripto para birimleri (XBT, ETH ve USDT'nin yanı sıra Spot lansmanının bir parçası olarak LINK, UNI, MATIC, AXS ve APE) satın almasına, yatırmasına, çekmesine, dönüştürmesine ve bunlarla ticaret yapmasına olanak tanır ve şu anda 30’dan fazla para birimi ile satın alma işlemlerini desteklemektedir.

BitMEX, 2014'ten bu yana kripto borsalarının ön saflarında yer almakta, o zamandan beri durmaksızın yenilik yapmaya devam etmektedir ve tarihte en çok işlem gören kripto ürünü olan sürekli takasın icadıyla sektörde devrim yaratmaktadır. BitMEX, HDR Global Trading Limited'e aittir.
BitMEX, vizyonumuz, büyüyen ekibimiz ve önümüzdeki yol hakkında daha fazla bilgi edinmek için lütfen bizi Twitter, Telegram ve BitMEX Blog'da takip edebilirsiniz. Daha fazla bilgi için press@bitmex.com mail adresi ile iletişime geçebilirsiniz.
 
About Octagon
Octagon, spor, eğlence ve kültür alanlarında önde gelen küresel yaratıcı, entegre pazarlama ve yetenek yönetimi ajansıdır. Ajans, dünya çapındaki en büyük markalardan bazıları ve Fortune 500 şirketlerinden bazıları için farklı pazarlama kampanyaları yaratır ve dünyadaki en önde gelen ve etkili sporcuların, yeteneklerin ve mülklerin 900'den fazlasını temsil eder.
 
Dünya çapında 1.000'den fazla çalışanı ve 20 ülkede 50 ofisi bulunan Octagon, çığır açan pazarlama kampanyaları, deneyimsel ve konaklama hizmetleri, endüstri lideri veriler, içgörü ve strateji yetenekleri, medya uzmanlığı ile sürekli olarak endüstrinin sınırlarını zorlamaya devam etmesinin yanı sıra yüksek profilli ve başarılı sporcular ve kişiliklerden oluşan eşsiz bir yetenek yönetimi portföyü sunuyor.

Burn & Broad Hakkında
Burn & Broad, spor, müzik ve gençlik kültürü genelinde çarpıcı görsel anlatılar yaratan çok çeşitli tasarım disiplinlerinde çalışan, NYC merkezli çok disiplinli bir yaratıcı stüdyodur. Stüdyo, dünyanın en saygın markalarından ve heyecan verici start-up'larından bazılarıyla iş birliği yaparak, kültürü benzersiz bakış açılarıyla şekillendiriyor. Burn & Broad, 2016 yılında eski Nike Sanat Direktörü Eugene Serebrennikov ve ödüllü Sanatçı, İllüstratör ve Yaratıcı Yönetmen Vicente Garcia Morillo tarafından kuruldu. İkisi, iş birliğine dayalı bir inancı paylaşıyor.








Global kripto para ticaret platformu BitMEX, kripto alım ve satımına yönelik oluşturduğu yeni ticaret platformu BitMEX Spot’un yeni başarısını duyurdu. BitMEX Spot, yayınlandıktan yaklaşık on gün sonra bir önceki günlere göre %100 artış göstererek 25 Mayıs Çarşamba günü yirmi dört saat içerisinde 24 milyon dolarlık ticaret hacmine ulaştı.
Ticaret hacminde yaşanılan gelişmeyle beraber, BitMEX'in günlük kullanıcı sayısı ve işlem faaliyetlerinde BitMEX Spot'un 17 Mayıs'taki resmi sunumundan bu yana beş kat arttı ve günlük ortalama değer (ADV) bazında ilk haftada 3 milyonun üzerinde işlem gerçekleştirildi. Bu gelişme, kullanıcılara spot, türev ürünler veya faiz getiren ürünler gibi farklı kategorilerde, ticaret stratejilerini destekleme ve genişleyen bir kripto ekosistemi sunmaya devam etme amacındaki şirket için çok önemli ve cesaret verici bir adıma işaret ediyor.
BitMEX Spot dünyanın dört bir yanındaki traderları destekliyor
Platformda yaşanılan olumlu gelişmelere ilişkin görüşlerini bildiren BitMEX CEO'su Alexander Höptner, ‘’ Yeni BitMEX kullanıcılarının akışı ve ticaret hacmi, kurumsal ve perakende traderlardan gelen güçlü iştahı ve günümüzün piyasa ortamına ilişkin uzun vadeli yükseliş görüşümüzü yansıtıyor. Spot'un başarılı bir şekilde eklenmesiyle, BitMEX, dünyanın dört bir yanındaki traderları desteklemek, daha geniş bir teklif yelpazesi sunmak, türevler ve faiz getiren ürünlerin yanı sıra genişlemesini ilerletmek güçlü bir konumdadır ve bizi küresel bir kripto varlık sınıfı olarak tanınmaya daha da yaklaştırmaktadır.” dedi.
BitMEX Spot kapsamında görüşlerini bildiren BitMEX Spot Başkan Yardımcısı Genia Mikhalchenko, ‘’ Spot pazarlarımızın lansmanına güçlü bir başlangıç ​​yaptığımız için çok heyecanlıyız. Mevcut ve yeni BitMEX yatırımcılarından gelen destekleyici geri bildirimleri ve olumlu yanıtları da gerçekten önemsiyoruz ve mutluluk duyuyoruz. İlk 10 günde şirket içinde gördüğümüz rakamlar, Türev Ürünlerin Ötesine geçme kararımızın doğru olduğunu pekiştiriyor. Yeniden tasarlanan ortaklık programımız da topluluğumuzun sürekli büyümesini sağlayan kilit bir parça oldu ve önümüzdeki aylarda bunu genişletmeyi dört gözle bekliyoruz. Ayrıca, spot pazarın büyümesini desteklemek ve traderlarımızın ihtiyaç duydukları ürünlere sahip olmalarını sağlamak için yılın geri kalanında bir dizi yeni ve heyecan verici varlıkları kullanıma sunacağız!" dedi.


BitMEX Spot Exchange şu anda yedi farklı kripto para sunuyor. Bu varlıklar Bitcoin (XBT), Ethereum (ETH), Chainlink (LINK), Uniswap (UNI), Polygon (MATIC), Axie Infinity (AXS) ve ApeCoin (APE). Diğer kullanıcı ödülleri ve avantajlarının yanı sıra daha fazla işlem çifti, 2022 yılı içerisinde daha sonra kullanıma sunulacak.

BitMEX hakkında

BitMEX, 2014'ten bu yana kripto borsalarının ön saflarında yer alarak tarihte en çok işlem gören kripto ürünü olan sürekli takasın icadıyla sektörde devrim yaratmaktadır. Kurulduğu günden bu yana gelişmeler doğrultusunda durmaksızın yenilik yapmaya devam etmektedir. BitMEX, HDR Global Trading Limited'e aittir. BitMEX’in vizyonu, büyüyen ekibimi ve gelecek planlamaları ile ilgili bilgi edinmek için Twitter, Telegram ve BitMEX Blog'da takip edebilirsiniz. Daha fazla bilgi almak için press@bitmex.com adresi üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
 

dünyanın en büyük kripto borsalarından olan bitmex ac milanın 11 yıl aradan sonra ilk kez 19. scudettosunu kutlayan nftsinin lansmanını gerçekleştirdi. sınırlı sayıda üretilen “born to lead nft” sanat eseri rossoneri in inanılmaz sezonunu ve milan futbolunun sanatını kutladı. koleksiyon değeri taşıyan nftler 100 bin tllik bir satış elde etti.