BAHÇEŞEHİR KOLEJİ ÇANAKKALE KAMPÜSÜNDEN ÇTSO YÖNETİM KURULU BAŞKANINA ZİYARET

Bahçeşehir Koleji Çanakkale Kampüs Müdürü Mehmet Kalkan, ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu’nu ÇTSO Kongre Fuar Merkezinde ziyaret etti.

BAHÇEŞEHİR KOLEJİ ÇANAKKALE KAMPÜSÜNDEN ÇTSO YÖNETİM KURULU BAŞKANINA ZİYARET
23 Eylül 2021 - 16:02
22 Eylül 2021 Çarşamba günü gerçekleşen ziyarette Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Volkan Temiz ve Genel Sekreter Sema Sandal hazır bulundu.
Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, “Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası olarak geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızın eğitimlerine katkı sağlamak için her platformda destek vermeye çalışıyoruz. Bahçeşehir Kolejinin Çanakkale Kampüsü, Türkiye’deki tüm Bahçeşehir Kolejlerinin en büyük ve kapsamlısı. Rekabetin kaliteyi yükselttiğine de inanıyoruz ve Çanakkale’de Bahçeşehir Koleji’nin eğitim verecek olmasından memnuniyet duyuyoruz. Türkiye’deki Bahçeşehir Kolejleri arasında en büyük kampüse sahip olan Çanakkale Bahçeşehir Koleji aynı zamanda Orman Okulu Statüsünde ve Çanakkale’de öğrenci başına en fazla açık alana sahip bir eğitim kurumu.” diyerek gerçekleştirilen ziyaretten dolayı teşekkür etti.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum