BAKAN YUMAKLI'NIN TEŞRİFLERİ İLE SEKTÖR PAYDAŞLARI TOPLANTISI DÜZENLENDİ.

BAKAN YUMAKLI’NIN TEŞRİFLERİ İLE SEKTÖR PAYDAŞLARI TOPLANTISI DÜZENLENDİ.

BAKAN YUMAKLI'NIN TEŞRİFLERİ İLE SEKTÖR PAYDAŞLARI TOPLANTISI DÜZENLENDİ.
22 Mart 2024 - 16:42
Moderatörlüğünü Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı Abdullah Deniz’in yaptığı toplantıda Tarım ve Orman Bakanı Sayın İbrahim YUMAKLI, Vali İlhami AKTAŞ, AK PARTİ Çanakkale Milletvekili Ayhan GİDER, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Abdulkadir POLAT sektör temsilcilerinin, sorun ve taleplerini değerlendirdiler.  
Çanakkale Ticaret Borsası Konferans Salonunda düzenlenen toplantıya, Bitkisel Üretim Genel Müdürü Uğur ERDEM, Gıda ve Kontrol Genel Müdürü Dr. Ersin DİLBER, Hayvancılık Genel Müdürü Salih ÇELİK, DSİ Genel Müdürü Mehmet Akif BALTA, Tarım Reformu Genel Müdürü Dr. Osman YILDIZ, Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürü Dr. Mustafa Altuğ ATALAY,AK PARTİ 27.Dönem Çanakkale Milletvekili Jülide İSKENDEROĞLU, Çanakkale Savaşları Tarihi Alan Başkanı İsmail KAŞDEMİR, Orman Bölge Müdürü Enver DEMİRCİ, İl Tarım ve Orman Müdürü Nazan TÜRKARSLAN, AK Parti İl Başkanı Naim MAKAS, İl Müdürleri, Çanakkale Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birlik Başkanı Ünal ÖZCAN, Çanakkale Ziraat Odası Başkanı Ufuk ÜNVER, İlçe Ziraat Odalarının başkanları, Biga Ticaret Borsası Başkanı Bülent BAŞ, Meclis Başkanı İbrahim Kahraman SOYDAN, Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı Abdullah DENİZ, Meclis Başkanı Birol ÇETİN, Borsa Meclis Üyeleri, üreticiler, muhtarlar, kooperatif ve birlik başkanları katılım sağladı.
Toplantı sonrasında Tarım ve Orman Bakanı Sayın İbrahim YUMAKLI ve beraberindekiler Kolin Hotelde Ticaret Borsası tarafından düzenlenen iftar programında Tarım Bakanlığı yetkilileri ve sektör temsilcileriyle bir araya geldi.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum