• Reklam

BALKANLARDA BOĞAZGÜCÜRÜZGARI

Bulgaristan’ın ev sahipliğinde bu yıl 11.’si düzenlenen İnternationalTournament Varna şehrinde Çanakkale’mizin takımı Boğazgücü’nün namağlup şampiyonluğu ile sona erdi.

BALKANLARDA BOĞAZGÜCÜRÜZGARI
06 Temmuz 2023 - 16:50
Turnuvada LevskiSofia takımını 55-46 ve ChernoMoreTicha takımını 56-38 gibi net skorlarla mağlup eden temsilcimiz Türk bayrağını Avrupa da Balkan Şampiyonu olarak dalgalandırdı. Mücadelelerin ardından yapılan seremonide şampiyonluk kupası, takımımızı Bulgaristan’da yalnız bırakmayan Burgaz Başkonsolosu Sayın Senem GÜZEL tarafından verildi. İlk defa tekerlekli sandalye basketbol maçına geldiğini belirten Başkonsolos Senem GÜZEL takımımız oyuncularını tek tek kutlayarak başarılarının devamını diledi. Ayrıca Kulüp Başkanı Ali Yasin ZENGİN tarafından Çanakkale’mizin simgesi Şehitler Abidesi maketi Konsolosumuza taktim edildi.
Mücadelelerde rakip potalara 35’er sayı bırakan Mithat ÇETİN ve Bekir ÇETİN turnuvanın en skorer oyuncuları olurken kafilede yer alan Onur İLK, Cahit ACAR ve Burak ÇAKIL kupanın kazanılmasına katkıda bulundular. Çanakkale ve Ülkemizi böylesine anlamlı bir turnuvada en iyi şekilde temsil ettiklerini dile getiren kulüp Başkanı Ali Yasin ZENGİN desteklerini her zaman hissettikleri Çanakkale Valisi Sayın İlhami AKTAŞ ’a, Çanakkale Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail KAŞDEMİR ’e, bu sezon takımın forma sponsoru olan TÜMAD Madencilik A.Ş. ve Çanakkale halkına teşekkürlerini iletti.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum