Başkan Arslan, projelerini site sakinlerine anlattı!

Kepez Belediye Başkanı ve CHP Kepez Belediye Başkan Adayı Birol Arslan, Park 17 Sitesini ziyaret ederek site sakinleriyle bir araya geldi.

Başkan Arslan, projelerini site sakinlerine anlattı!
27 Mart 2024 - 23:55

Ziyarette Başkan Arslan, site sakinlerine bugüne kadar Kepez'de yapılan çalışmaları anlatan bir sunum yaptı. Sunumda Kepez'de tamamlanan ve devam eden projeler, parklar, sosyal tesisler ve diğer yatırımlar hakkında bilgiler yer aldı.

 

Sunumun ardından Başkan Arslan, site sakinlerinin sorularını yanıtladı ve sohbet etti. Site sakinleri, Başkan Arslan'a ziyaretinden dolayı teşekkür ettiler. Başkan Arslan, "Park 17 Sitesi'ni ziyaret ederek site sakinleriyle bir araya gelmekten mutluluk duydum. Kepez'de yaptığımız çalışmaları ve projelerimizi site sakinlerimize anlattık. Kendilerinden de aldığımız geri bildirimlerle Kepez'i daha da güzelleştirmek için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

 

Park 17 Sitesi sakinleri: "Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan'a sitemizi ziyaret ettiği ve projelerini anlattığı için teşekkür ederiz. Kendisine Kepez'e yaptığı katkılardan dolayı minnettarız." 

 

Birol Arslan: "Park 17 Sitesi sakinleriyle bir araya gelerek Kepez'e dair fikir alışverişinde bulunduk. Kendilerinden aldığımız geri bildirimlerle Kepez'i daha da güzelleştirmek için çalışmaya devam edeceğiz." diye konuştu. 

 


# Çanakkale# Kepez# Birol Arslan

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum