• Reklam

Başkan Gökhan'dan Kızılay Çadırına Ziyaret

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, deprem bölgesi için düzenlenen kan bağışı kampanyası için Cumhuriyet Meydanı'na kurulan Kızılay çadırını ziyaret etti.

Başkan Gökhan'dan Kızılay Çadırına Ziyaret
07 Şubat 2023 - 19:56

Deprem bölgesindeki vatandaşlara destek olmak amacı ile kan bağışında bulunmak üzere sıraya giren vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet eden Başkan Gökhan, gösterdikleri duyarlılık nedeni ile teşekkürlerini iletti. Kızılay yetkilileri ile de sohbet eden Başkan Gökhan, bağış kampanyası çalışmalarına ilişkin de bilgi aldı. Öte yandan Gökhan, kan bağışında bulunmak üzere soğuk havada bekleyen kentlilere sıcak çay ve çeşitli ikramlarda bulunmak amacı ile kurulan Çanakkale Belediyesi standını da ziyaret etti.

Ziyaret sonunda tüm kentlileri kan bağışı kampanyasına destek olmaya çağıran Başkan Gökhan; “Vatandaşlarımız kan bağışında bulunmak için Cumhuriyet Meydanındaki Kızılay noktasına geliyorlar. Bir kısmı da kan bağışı merkezine giderek bağışta bulunuyorlar. Biz de burada kan bağışında bulunmak için sıraya giren kentlilerimize destek olabilmek adına çeşitli ikramlarda bulunuyoruz. Kan verdikten sonra da ihtiyaçları olan şekeri alabilmeleri adına peynir helvası ikram ediyoruz. Kentlilerimiz kan bağışı konusunda çok duyarlı. Zor günlerden geçiyoruz ama bu dayanışma duygusu en azından biraz da olsun bizlere umut oluyor” dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum