BAŞKAN KAYA ÜZEN, TOBB TÜRKİYE 100 ÖDÜL TÖRENİ'NE KATILIM SAĞLADI

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), TEPAV, TOBB ETÜ ve Vodafone Türkiye katkılarıyla 08.02.2022 tarihinde TOBB Türkiye 100 Ödül Töreni düzenlendi.

BAŞKAN KAYA ÜZEN, TOBB TÜRKİYE 100 ÖDÜL TÖRENİ'NE KATILIM SAĞLADI
09 Şubat 2022 - 14:47
Ticaret Bakanı Sayın Dr. Mehmet Muş, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Vodafone Türkiye CEO’su Sayın Engin Aksoy’un katılımlarıyla düzenlenen törende, başvuranlar arasından en hızlı büyüyen ilk 100 şirketi kamuoyuna ilan edildi.
İstanbul merkezli Tripenia Bilişim Turizm Seyahat Acentesi ve Ticaret A.Ş. yüzde 5808’lik oranı ile en hızlı büyüyen şirket oldu.
100 Firma ödüllerini Ticaret Bakanı Sayın Dr. Mehmet Muş ve TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun elinden aldı.
Webinar üzerinden gerçekleştirilen törene Çanakkale Ticaret Borsası’nı temsilen Yönetim Kurulu Başkanı Kaya Üzen katılım sağladı.
Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı Kaya Üzen ödül töreni ile ilgili şunları kaydetti. “Birliğimiz tarafından her yıl düzenlenen TOBB Türkiye 100 ödül töreninde, Türkiye'nin 2017-2019 dönemindeki satış geliri artış hızı sıralamasına göre büyüme hızında elde ettiği ilerleme göz önüne alınarak en hızlı büyüyen ilk 100 şirketi açıklandı.
Ülke ekonomisine ciddi katkılar sağlayarak, Türkiye 100’e girmeye hak kazanan şirketlerimizle gurur duymaktayız. Ülkemizin zenginleşmesinde öncü rol üstlenen, vergi ödeyen, üreten, ihracat yapan ve istihdam sağlayan firmalarımız ile iftihar ediyor, tüm firmalarımızı gönülden tebrik ediyoruz. Bu ödüller, şirketlerin ulusal ve uluslararası pazarda daha görünür hale gelmesine büyük katkı sağlayacaktır.
İnanıyorum ki hükümetimizin desteği ve sanayicimizin üstün çabasıyla, ihracatçı sayımızı her yıl artırarak daha birçok firmanın bu tür başarılara imza atmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum