• Reklam

Birol Arslan projelerini tanıttı

CHP Kepez Belediye Başkan Adayı Birol Arslan, Kepezliler ile buluştu. Miting havasında yoğun katılımla geçen proje tanıtım toplantısında Kepez Belediye Başkan Adayı Arslan, Belediye Meclis Üyesi adaylarını da tanıttı.

Birol Arslan projelerini tanıttı
18 Mart 2024 - 16:36
CHP Kepez Belediye Başkan Adayı Birol Arslan, partilileri ve Kepezlilerle bir araya gelerek projelerini tanıttı. Toplantıda Arslan, Belediye Meclis Üyesi Adaylarını tanıtarak, Kepez'e yönelik vizyonunu paylaştı. Arslan'ın projeleri arasında Atatürk Anıtı ve Kurtuluş Yolu Sahil Düzenlemesi, Otopark ve Meydan Düzenlemesi, Atatürk Caddesi Düzenlemesi, Kordon Düzenlemesi gibi önemli çalışmalar bulunuyor.
Kepez meydanında gerçekleşen toplantıya Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan, CHP Çanakkale Milletvekili İsmet Güneşhan, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, CHP Çanakkale İl Başkanı Levent Gürbüz, CHP Çanakkale Merkez İlçe Başkanı İbrahim Can Ergun, CHP Çanakkale Belediye Başkan Adayı Muharrem Erkek, CHP Kepez Belde Başkanı Kudiret Şahin, CHP’nin önceki dönem Milletvekillerinden Ali Sarıbaş, partililer ve vatandaşlar katıldı. 

Toplantıya katılan CHP PM Üyesi ve Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan, Birol Arslan'ın Kepez için gösterdiği özveriyi ve başarıları vurgulayarak, 31 Mart'ta parti olarak belediye sayılarını artırarak zirveye çıkacaklarına inandıklarını belirtti.

Özgür Ceylan; “Birol Arslan, Kepez’i kendi ailesi, kendi evi gibi gören, sokak sokak gezen, çalışan ve Kepez ile sürekli meşgul olan bir Başkandır. 5 yıl boyunca çok önemli işlere imza attı. İnanıyoruz ki 2. Döneminde de çok önemli başarılara imza atacaktır. Görevli olduğumuz diğer yerlere de gittiğimizde büyük bir enerji görüyoruz. Bunu 31 Mart’ta belediye sayılarımızı arttırarak, zirveye çıkartacağız. Bundan sonra da hep birlikte ilk genel seçimde partimize Cumhurbaşkanlığını da kazandıracağız. Biz Kepez’de yaşayan herkesin oyuna talibiz. Cumhuriyet Halk Partisi olarak Kepez’e hizmet için geliyoruz” dedi.

Çanakkale Milletvekili İsmet Güneşhan ise Arslan'ın geçmiş dönemdeki performansını övmekle kalmayıp, gelecekte de Kepez için büyük işler yapacağına olan inancını dile getirdi.

İsmet Güneşhan; “Kepezli hemşerilerimiz kararını vermiş ve bir 5 yıl daha Kepez’i yönetmek üzere Birol Arslan arkadaşımızı görevlendirmek için 31 Mart’ı bekliyor. Bundan 5 yıl önce de bu meydandaydık ama bugün çok daha kalabalığız. Bu da geçtiğimiz 5 yıl içerisine Birol Başkanımız güzel bir sosyal demokrat belediyecilik yapmış halkçı belediyecilikten güzel örnekler vermiştir. Bunu da buradaki kalabalık gösteriyor. Geçtiğimiz 5 yıl içerisinde Birol Başkan, Kepez’in hakkını hukukunu korudu. Harcadığı her bir kuruşun hesabını sizlere kuruşu kuruşuna verdi. Dolayısıyla önümüzdeki dönemde de Kepez için gecesini gündüzüne katarak çok büyük işler yapacak” şeklinde konuştu.

CHP Çanakkale İl Başkanı Levent Gürbüz, parti içi birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, Çanakkale'nin her yerinde iddialı olduklarını ve halkın desteğiyle başaracaklarına inandıklarını ifade etti.

Gürbüz; “Çanakkale’de Cumhuriyet Halk Patisindeki tüm kırgınlıkları gidereceğiz, bütün Cumhuriyet Halk Partisini Çanakkale’de bir araya getireceğiz diye söz vermiştik. 4 ay gibi bir zaman geçti ve biz bunu başardık. Çanakkale’nin her yerinde son derece iddialıyız. Bunun için de sizlerin desteğine güveniyorum” şeklinde vurguladı.

CHP Çanakkale Belediye Başkan Adayı Muharrem Erkek, Cumhuriyet Halk Partisi'nin temel değerlerine vurgu yaparak, barış ve özgürlük odaklı bir yönetim anlayışıyla hareket edeceklerini belirtti.

Erkek; “Cumhuriyet Halk Partisi baba evidir, kuruluşun ve kurtuluşun partisidir. Cumhuriyet Halk Partisinin köklerine demokrasi mücadelesi, halkçılık, laiklik vardır. Belediye Başkanımız Birol Arslan ile birlikte bunun örneklerini geçtiğimiz 5 yıl içerisinde gördük. Biz, şeffaflığa, katılımcılığa önem veriyoruz. Çanakkale barışın kentidir, Kepez de özgür kenttir” dedi.

CHP Kepez Belediye Başkan Adayı Birol Arslan ise belediyenin aldığı durumu ve hedeflerini açıklarken, Kepez için önemli bir proje olan Türkiye'nin en büyük Mustafa Kemal Atatürk Anıtı'nı yapacaklarını ve bunun için halk kampanyası düzenleyeceklerini ifade etti. Ayrıca, Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında her kesimin rahatlayacağını ve nefes alacağını vurguladı.

CHP Kepez Belediye Başkan Adayı Birol Arslan; “Belediyeyi aldığımda Belediyemizin 1 yıllık geliri 36 milyon lira bütçesi vardı. Ancak 63 milyon gibi bir morcumuz vardı. Daha da vahimi İller Bankasından gelen bütçe personel maaşlarına yetmiyordu. Esnafımıza da borcumuz vardı. Emeklilik gibi sigorta ve emeklilik gibi zorunlu ödemelerimiz vardı. 5 yılda Belediyemizi devlet ciddiyeti ve terbiyesi ile kurumsal bir yapıya kavuşturduk. Meclis toplantılarımız canlı yayınlayarak şeffaflık anlayışımızı gösterdik. Bir de Kepez’in gurur projesi olacak bir projemiz var. Bu proje ile adımızı dünya çapında duyuracağız. Türkiye’nin en büyük Mustafa Kemal Atatürk Anıtı’nı kuracağız. En büyük Mustafa Kemal Atatürk Anıtı 22 metre ile Artvin’de. Biz bunu 25 metre olarak Türkiye’nin en büyük Mustafa Kemal Atatürk Anıtı olarak Kepez’e kazandıracağız. Bunu da hep birlikte yapacağız ama belediye bütçesiyle değil düzenleyeceğimiz bir halk kampanyasıyla ülke çapında yapacağımız kampanya ile bir mütevelli heyetimiz olacak. Hatta Sayın Yılmaz Büyükerşen’i, Sayın Ülgür Gökhan’ı bu heyete davet edeceğim. Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında köylü de, emekçi de, emekli de, esnaf da nefes alacak” dedi.

Program sonunda Başkan Arslan, katılımcılara çicekler dağıttı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum