• Reklam

ÇANAKKALE SERBEST MUHASEBECİ VE MALİ MÜŞAVİRLER ODASINDAN, ÇTB BAŞKANI ABDULLAH DENİZ'E TEBRİK ZİYARETİ

Çanakkale Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Hakkı Alacaoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eyüp Sağlam, Yönetim Kurulu Sekreteri Serap Özcan Çelik, Yönetim Kurulu Üye Alper Küplü, Çevre-Sosyal Etkinlikler Komisyon Başkanı Fatma Aydın, SMMMO Üyesi Yıldır Çan ve Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deniz’e tebrik ziyaretinde bulundu.

ÇANAKKALE SERBEST MUHASEBECİ VE MALİ MÜŞAVİRLER ODASINDAN, ÇTB BAŞKANI ABDULLAH DENİZ'E TEBRİK ZİYARETİ
06 Aralık 2022 - 17:19
Ziyarette Mali Müşavir Hüseyin Yıldırım ve Borsa Genel Sekreteri Sevcan Elver yer aldı.
Çanakkale Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Hakkı Alacaoğlu ziyarette şunları belirtti. “Çanakkale Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası olarak, Çanakkale Ticaret Borsası ile sürekli işbirliği halindeyiz. Borsamız ile Çanakkale Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası olarak müşterek çalışmalara devam edeceğimize yürekten inanıyoruz. Sayın Başkanımıza, yeni görevinde başarılar diliyor, şahsına ve yönetimine yeni dönem için başarı çalışmalar diliyorum. Ayrıca Başkanımıza misafirperverliğinden dolayı da teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Borsa Başkanı Abdullah Deniz, ziyaretle ilgili şu açıklamalarda bulundu; “Göreve geldiğimiz günden itibaren kurumlar arası ilişkilerimizi daha da sağlamlaştırmak adına kurum amirleri ve değerli başkanlarımız ile bir araya geliyor, yapılan ziyaretlerde yeni yönetimimizi tanıtıyor yapacağımız çalışmalarla ile bilgilendirmelerde bulunuyoruz. Bugün de Çanakkale Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı ve değerli Yönetimini ağırladık. Kendilerine iyi temennileri ve nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum”dedi. 

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum