ÇANAKKALE TİCARET BORSASI, KEŞAN TİCARET VE SANAYİ ODASI HEYETİ'Nİ İLİMİZDE AĞIRLADI

Keşan Ticaret ve Sanayi Odası, İlimize gelerek bir dizi ziyaret programı gerçekleştirdi.

ÇANAKKALE TİCARET BORSASI, KEŞAN TİCARET VE SANAYİ ODASI HEYETİ'Nİ İLİMİZDE AĞIRLADI
01 Mart 2022 - 15:14
Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Kaya Üzen ve Meclis Başkanı Abdullah Deniz’in ev sahipliği yaptığı ziyaretlerde Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Heyetinde Meclis Başkanı Orkun Özkaya, Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Şapçı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Kadir Mutaf, Murat Arıkan, Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa İşçimen, Uğurcan Urgan, Selçuk Ataklı, Meclis Başkan Yardımcısı Cahit Mercan, Meclis Katip Üyesi Hüseyin Cinoğlu, Meclis Üyeleri Faik Helvacıoğlu, Ekrem Şanlı, Genel Sekreter Erdem Başak, Genel Sekreter Yardımcısı Kadir Can Tunç, Muhasebe Müdürü İlhan Dağhan, Basın Yayın Sorumlusu Burak Çakır yer aldı.

Heyet, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Selçuk Semizoğlu ve Yönetimi ile bir araya gelerek, Bölgesel ticaretin arttırılması ve geliştirilmesi, sektörel yenilikler ve çağımızın gerektirdiği altyapı ve üstyapı projeleri ile ilgili istişarelerde bulundu.

Ardından Heyet tarafından, Çanakkale Ticaret Borsası’nın Yönetiminde yer aldığı Çanakkale Teknopark’a bir ziyaret gerçekleştirildi. Ziyaret kapsamında Teknopark Merkezlerinin Üyelere ve girişimcilere sağlayacağı yararlar, İşletme potansiyeli ve yeni girişimci fikirleri olan firmaların geçmişten günümüze Teknopark Merkezlerinden yararlanmış oldukları imkânlar ve yapmış olduğu faaliyetleri hakkında Teknopark Genel Müdürü Erkan Bil’den bilgiler alındı. 

Keşan TSO Heyeti tarafından, Borsa Başkanı Kaya Üzen eşliğinde, Çanakkale Valisi İlhami Aktaş’a ve Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’a resmi ziyaretler gerçekleştirildi. Ziyarette,  bölgemize kazandırılmış olan 1915 Çanakkale Köprüsü’nün ulaşım kolaylığı, bölge ekonomimize sağlayacağı ve hizmet alanlarına ilişkin katkıları görüşüldü. Keşan TSO Heyeti tarafından, hayata geçirilen projeleri ve Bölgede yaşanan gelişmelere ilişkin bilgilendirmelerde bulunuldu.  

ÇANAKKALE TB VE KEŞAN TSO MÜŞTEREK MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRDİ
Ziyaretlerin ardından Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Heyeti, Çanakkale Ticaret Borsası Meclisi ile bir araya gelerek Çanakkale TB& Keşan TSO Müşterek Meclis Toplantısı gerçekleştirdi.
Ziyaretin ev sahipliğini Çanakkale Ticaret Borsasını temsilen Yönetim Kurulu Başkanı S.Kaya Üzen, Meclis Başkanı Abdullah Deniz, Meclis Başkan Vekili Aslı Akgül, Meclis Katip Üyesi Ergin Kara, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökhan Uysal, Yönetim Kurulu Üyeleri Ruhi Badem, Birol Çetin, Ahmet Uzun, Melih Gündoğdu, Meclis Üyeleri Coşkun Özer, Sinan Erdoğan, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Birce Bilici Şimşek, TOBB Çanakkale Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Orçun Oktay ve ÇTB Genel Sekreteri Sevcan Elver yer aldı.
Çanakkale tanıtım filmi ile başlayan müşterek toplantıda, Ticaret Borsası Başkanı Kaya Üzen tarafından projeler, işbirlikleri ve yapılan faaliyetlere ilişkin bir sunum gerçekleştirildi.
Sunum sonrasında, ÇTB Meclis Başkanı Abdullah Deniz, Keşan TSO Meclis Başkanı Orkun Özkaya ve Keşan TSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Şapçı tarafından açılış konuşmaları gerçekleştirildi.
Toplantı kapsamında, güncel ekonomik konular ve sektörlere ilişkin değerlendirmeler yapıldı.
1915 Çanakkale Köprüsü’nün bölgemize yaratacağı fırsatlar ve potansiyel katkıları üzerine istişarelerde bulunuldu.
Toplantı sonrasında Çanakkale Ticaret Borsası Başkanları tarafından,  Keşan Ticaret ve Sanayi Odası heyetine ziyaretleri anısına Çanakkale’ye özgü seramik tabak ve yöresel ürünler takdim edildi.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum