• Reklam

ÇANAKKALE TİCARET BORSASI ÜYE VE PAYDAŞ ZİYARETLERİNE HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR.

Üye memnuniyeti odaklı yönetim anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Çanakkale Ticaret Borsası Yöneticileri, 11 Ocak 2022 tarihinde üye ve paydaş ziyaretleri gerçekleştirdi. Borsa Meclis Başkanı Abdullah Deniz, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökhan Uysal ve Genel Sekreter Sevcan Elver Merkezde yer alan üyeleri ziyaret etti.

ÇANAKKALE TİCARET BORSASI ÜYE VE PAYDAŞ ZİYARETLERİNE HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR.
12 Ocak 2022 - 16:17
HEDEFLERİMİZİ OLUŞTURMAK İÇİN ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM ETMEYİZ.
Meclis Başkanı Abdullah Deniz ziyaretlere ilişkin yaptığı açıklamada şunları kaydetti; Bizler Ticaret Borsası Yöneticileri olarak üyelerimizi dinleyerek, istişareler ederek, ortak akılla hedeflerimizi oluşturmak için çalışmalarımıza devam etmeyiz. Bu kapsamda Merkezdeki üyelerimizi Yönetim Kurulu Başkan yardımcımız Gökhan Bey ve Genel Sekreterimiz ile ziyaret ederek, bir araya geldik. Üyelerimizin hem yeni yıllarını kutladık hem de 2021 yılına ilişkin değerlendirmelerde bulunduk.
Üyelerin talep ve istekleri ile sorunlarının çözümü noktasında Ticaret Borsası olarak elden gelen gayreti gösterdiklerini belirten Başkan Deniz, ÇTB çalışmaları, projeleri ve bölgedeki mevcut gelişmeler hakkında üyelere bilgiler verdi.
Üye ile iletişimin sürekli ve sağlıklı kılmak adına çalışmalar yürüten Çanakkale Ticaret Borsası heyetinin yaptığı ziyaretler son derece olumlu bulundu.

ÇALIŞMALAR HAKKINDA FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNDUK
Ticaret Borsası Heyeti, üye ziyaretlerinin yanı sıra, kurumsal paydaş olan Çanakkale Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Fahrettin Ersoy ve Çanakkale Ziraat Odası Başkanı İsmail Kaya’yı da ziyaret ederek görüşmeler gerçekleştirdiler.
Çanakkale’nin öncelikli sektörleri arasında yer alan tarım ve tarıma dayalı sanayinin ele alındığı ziyaretler kapsamında kurumlar arası gerçekleştirilebilecek işbirliği çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Kurumlarca yürütülen faaliyetler hakkında karşılıklı bilgilendirme ve görüş alışverişi yapıldı.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum