• Reklam

ÇANAKKALE TİCARET VE SANAYİ ODASI YENİ YÖNETİM KURULU ÇANAKKALE ESNAF VE SANATKARLAR ODALARI BİRLİĞİNİ ZİYARET ETTİ

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası yeni Yönetim Kurulu üyeleri, Çanakkale Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Sayın Ünal Özcan’ı ziyaret etti.

ÇANAKKALE TİCARET VE SANAYİ ODASI YENİ YÖNETİM KURULU ÇANAKKALE ESNAF VE SANATKARLAR ODALARI BİRLİĞİNİ ZİYARET ETTİ
03 Kasım 2022 - 17:38
Çanakkale Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğinde gerçekleştirilen ziyarette; “Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Ersin Kahraman ve Murat Aydoğdu, Yönetim Kurulu Sayman Üye Turgay Kılıç, Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Çelik, Ayşe Önen Özoğuz, Deniz Tennioğlu, Şakir Kutluay ve Genel Sekreter Sema Sandal hazır bulundu.
Ziyaretle ilgili bilgi veren Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu; “Yönetim Kurulu olarak, Çanakkale Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Ünal Özcan’ı ziyaret ettik. Çanakkale Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği sürekli dirsek teması ve işbirliği içinde olduğumuz kurumlar arasında yer alıyor.  Yeni dönemde hep beraber Çanakkale için yine projeler üretmeye devam edeceğiz.” dedi.
Çanakkale Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Ünal Özcan; “Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası’nın yeni Yönetim Kurulu üyelerine başarılar diliyor, nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum.”  dedi.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum