• Reklam

ÇASİAD YÖNETİCİLERİNDEN ÇTSO'YA ZİYARET

Çanakkale Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Semih Başaran, Yönetim Kurulu Üyesi Özge Aretlik, İşimi Yönetebiliyorum Proje Direktörü Seval Kalkan ÇTSO Yönetim Kurulunu ziyaret ederek gerçekleştirilmesi planlanan etkinlikle ilgili bilgi verdi.

ÇASİAD YÖNETİCİLERİNDEN ÇTSO'YA ZİYARET
09 Nisan 2022 - 20:37
ÇTSO Kongre Fuar Merkezinde gerçekleştirilen etkinlikte Yönetim Kurulu Başkan Selçuk Semizoğlu, TOBB Çanakkale Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Birce Bilici Şimşek ve Genel Sekreter Sema Sandal hazır bulundu.
Ziyarette, Güney Marmara Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (GÜNMARSİFED) tarafından İşimi Yönetebiliyorum Projesi kapsamında 12 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleştirilecek eğitim programı hakkında bilgi verildi. Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) Visa, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) işbirliğinde, 30 banka ve e-para kuruluşunun desteğiyle 2019 yılında hayata geçirilen İşimi Yönetebiliyorum Projesi; KOBİ’lerin finansal, dijital ve yönetimsel açılardan gelişimlerine destek olmayı ve uluslararası rekabet güçlerini arttırmayı amaçladığı ifade edildi. Proje kapsamında online ve yüz yüze eğitimler, dijitalleşme destekleri, mentorluk programı ile KOBİ’lerin gelişimine katkı sağlanması hedefleniyor
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum