Çok Sayıda İlimizde Hissedilen Depremde Kaybettiğimiz Vatandaşlarımıza Allah'tan Rahmet, Yaralılarımıza Acil Şifalar Dileriz…

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde 6 Şubat 2023 tarihinde saat 04.17’de meydana gelen 7,7 büyüklüğündeki deprem; Hatay, Osmaniye, Adıyaman, Gaziantep, Şanlıurfa, Diyarbakır, Kilis, Malatya ve Adana başta olmak üzere çevre illerde de yoğun şekilde hissedilmiş ve yıkıcı bir etki yaratmıştır.

Çok Sayıda İlimizde Hissedilen Depremde Kaybettiğimiz Vatandaşlarımıza Allah'tan Rahmet, Yaralılarımıza Acil Şifalar Dileriz…
06 Şubat 2023 - 21:56

İlk belirlemelere göre ise, çok sayıda vatandaşımızın yaşamını yitirdiği ve çok sayıda vatandaşımızın yaralandığı bilgisi de paylaşılmıştır.

Bölgede afetle mücadele yoğun bir şekilde devam ederken, bu yıkımın yaralarını el birliğiyle bir an önce sarmak adına, yapılabilecek en önemli şeylerin başında, olası ihtiyaç durumuna karşı kan bağışında bulunmak gelmektedir. Bu doğrultuda, depremde yaralanan vatandaşlarımıza ulaştırılmak üzere Kızılay Kan Merkezlerine bağışta bulunulması hayati önem taşımaktadır.

Ayrıca, afet bölgesindeki ihtiyaçlara yönelik Çanakkale Valiliği, Çanakkale Belediyesi ve AFAD koordinasyonunda deprem bölgesindeki vatandaşlarımıza iletilmek üzere kısa süre içerisinde yardım kampanyası başlatılarak, kentlilerimize duyurusu yapılacaktır.

Çok sayıda ilimizde hissedilen ve yıkıcı bir etki yaratan bu depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar dileriz.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum