ÇOMÜ REKTÖRÜ VE PROJE EKİBİ ÇTSO'YU ZİYARET ETTİ

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Cüneyt Erenoğlu, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Araştırma ve Planlama Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Dinçay Köksal, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü Öğretim Üyesi Doç.Dr. Sercan Karav ve ÇOBİLTUM Müdür VekiliÖğretim Görevlisi Dr. Savaş Gürdal ile birlikte Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu’na ziyarette bulundu.

ÇOMÜ REKTÖRÜ VE PROJE EKİBİ ÇTSO'YU ZİYARET ETTİ
29 Ağustos 2023 - 20:36
ÇTSO Kongre ve Fuar Merkezi’nde gerçekleşen ziyarette; ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Başkan Yardımcıları Ersin Kahraman ve Murat Aydoğdu, Sayman Üye Turgay Kılıç, Yönetim Kurulu Üyeleri, Akın Yalman ve Berkin Karaca ile Genel Sekreter Sema Sandal hazır bulundu.

Ziyaretten duyduğu mutluluğu ifade eden Başkan Semizoğlu; Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi şehrimizin güzide bir kurumu. Bu yıl %100 doluluk ile tercih edilerek 55 bin öğrenciye ulaştığını gururla öğrendik. Üniversite ile iş birliğimizi sahada daha somut uygulamalar ile geliştirmek istiyoruz. Sayın Rektörümüz de aynı şekilde sonuç odaklı çalışmak istediğini iletti. Proje ekibi ile beraber yaptıkları ziyarette ortak projelerimizi de gündeme getirdik.Öğrencilerimizi iş dünyası ile buluşturmak mezun olduklarında Çanakkale’de istihdamlarını sağlamak üzere çalışma gurubu oluşturduk. Kendilerine ziyaretleri için teşekkür ediyorum” dedi.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum