ÇTB YÖNETİCİLERİNDEN İL EMNİYET MÜDÜRÜ CELAL TAŞÇI'YA ZİYARET

Çanakkale Ticaret Borsası yöneticileri, Türk Polis Teşkilatının 178. kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası dolayısıyla İl Emniyet Müdürü Celal Taşçı 'yı makamında ziyaret etti.

ÇTB YÖNETİCİLERİNDEN İL EMNİYET MÜDÜRÜ CELAL TAŞÇI'YA ZİYARET
11 Nisan 2023 - 17:12
Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deniz, Meclis Başkanı Birol Çetin, Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Pehlivan ve Genel Sekreter SevcanElver’in katıldığı ziyarette Borsa yöneticileri Çanakkale Emniyet Müdürlüğü görevine yeni atanan Celal Taşçı’ya hayırlı olsun temennisinde bulunarak, Türk Polis Teşkilatının 178. kuruluş yıl dönümünü kutladılar.
Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı Abdullah Deniz, Borsa olarak her zaman Emniyet Müdürlüğü ile iç içe çalıştıklarını, karşılıklı anlayış ve diyalogla sorunların çözümü konusunda ortak akılda buluştuklarını ve şehrin sorunlarına her zaman büyük bir duyarlılık gösterdiklerini belirtti.
Ziyarette şehri güzel kılan unsurlardan birinin de o şehrin güvenliği ve huzuru olduğuna söyleyen Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deniz, "Huzur ve güvenlik varsa ticarette vardır, ekonomi de vardır, sosyal hayatta canlıdır ve insanlar huzur içerisindedir. Bunu temin eden de çok değerli emniyet güçlerimizdir. Emniyet müdürümüzün görev süresi içerisinde Çanakkale’mizde çok güzel hizmetlere imza atacağına eminiz.  Ticaret Borsası olarak her zaman emniyet teşkilatımız ile işbirliği ve uyum içerisindeydik. Bundan sonra da bu böyle devam edecek. Ben bu vesileyle değerli Müdürümüze tekrar yeni görevinde hayırlı olsun diyorum. Kendisine başarılarla dolu bir süreç diliyorum" diye konuştu.
Meclis Başkanı Birol Çetin ise “Sayın Müdürüm yeni görev yeriniz ve yeni hizmet binanız hayırlı olsun. Birlik ve beraberlik içerisinde ilimizin huzuru, güveni ve refahı için çalışacağız. Her zaman emniyet teşkilatımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Çanakkale’mizin huzur ve güvenini sağlamak için fedakârca çalışan tüm emniyet teşkilatımızın Polis haftasını kutluyor, başarılar ve kolaylıklar diliyorum” dedi.
Çanakkale Emniyet Müdürlüğü görevine yeni atanan Celal Taşçı ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Ticaret Borsası yöneticilerine teşekkürlerini iletti. Vatandaşın huzur ve güveni noktasında tüm birimlerde yer alan ekiplerin büyük bir özveri ile çalıştıklarını ifade ederek, “Emniyet Müdürlüğü bünyesinde hizmetimize Çanakkale’de devam etmek nasip oldu. Bizim için önemli olan vatandaşımız can ve mal güvenliğini en iyi şekilde korumaktır." dedi.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum