ÇTSO'DAN SİGORTACILIK HAFTASI KAPSAMINDA VALİ İLHAMİ AKTAŞ'A VE BELEDİYE BAŞKANI ÜLGÜR GÖKHAN'A ZİYARET

25 Eylül- 1 Ekim 2023 tarihleri arasında kutlanan Sigortacılık Haftası nedeniyle Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası 18 No’lu Meslek Komite Başkanı Ferdi Acar, Komite Başkan Yardımcısı Mustafa Kılıç, Komite üyesi, TOBB Sigorta Acenteleri Sektörü Meclis Üyesi ve Çanakkale Sigorta Sektörü İl Delegesi Metin Kenar, Komite Üyeleri Orçun Oktay, Bülent Erdoğan, Fatma Erhan, Yıldıray Gürler, Odamız Sigorta Sektör Temsilcisi Asiye Seçil Şenoğul ve ÇTSO Genel Sekreteri Sema Sandal, Atatürk Anıtı’na çelenk koydular. Çelenk töreninin ardından Vali İlhami Aktaş’a ve Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’a nezaket ziyaretinde bulundu.

ÇTSO'DAN SİGORTACILIK HAFTASI KAPSAMINDA VALİ İLHAMİ AKTAŞ'A VE BELEDİYE BAŞKANI ÜLGÜR GÖKHAN'A ZİYARET
27 Eylül 2023 - 15:46
Ziyarette, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Sema Sandal ve 18 No’lu Meslek Komite Başkanı Ferdi Acar beraberindeki heyet ile birlikte Sigortacılık Haftası kapsamında yapılan etkinliklerle ilgili Vali İlhami Aktaş’a ve Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’a bilgi verdi. Sigortacılık Haftası ile ilgili konuşan Acar; Sigortacılık, toplumun her kesimine dokunan ve güvenin temelini oluşturan bir sektördür. Sigorta, beklenmedik olaylar ve riskler karşısında bireylere, işletmelere ve toplumlara maddi güvence sağlama görevini üstlenir. Sigorta sayesinde insanlar geleceğe daha emin adımlarla ilerleyebilirler. Bu nedenle, sigortacılığın toplumsal bir gereklilik olduğunu ve hayatımızın ayrılmaz bir parçası haline geldiğini söyleyebiliriz. Sigortacılık sektörü, sadece maddi güvence sağlamakla kalmaz, aynı zamanda ekonomiye de büyük katkılarda bulunur. Sigortacılık, işletmelerin risklerini yönetmelerine yardımcı olur, yatırımcıların ve girişimcilerin cesaretlerini artırır. Aynı zamanda doğal afetler gibi büyük felaketlerin etkilerini hafifletmeye yardımcı olur ve toplumları daha dayanıklı hale getirir. Bu hafta boyunca sigortacılık sektörünün çalışanlarına ve profesyonellerine de teşekkür etmek istiyoruz. Sigortacılık Haftası kutlu olsun” dedi.
Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Sema Sandal ve beraberindeki heyet ile bir süre görüşen Vali İlhami Aktaş ve Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Sigortacılık Haftasını kutladı.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum