Dardanel 40. Yıl Hatıra Ormanı oluşturuldu

Çanakkale’nin ve Türkiye’nin önde gelen konserve balık firmalarından biri olan Dardanel tarafından 40. yıl kutlama etkinleri kapsamında “Dardanel 40. Yıl Hatıra Ormanı” oluşturuldu.

Dardanel 40. Yıl Hatıra Ormanı oluşturuldu
19 Mart 2024 - 23:35

Kalabaklı Köyünde düzenlenen fidan dikimi programına; Vali İlhami Aktaş, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, Orman Bölge Müdürü Enver Demirci, Dardanel Yönetim Kurulu Başkanı Niyazi Önen, Orman Bölge Müdürlüğü Personeli, Akut ekibi, Dardanel yönetim kurulu üyeleri ve çalışanları, Sivil Toplum Kuruluşları ve vatandaşlar katıldı.

Fidan Dikim Etkinliğinde; Vali İlhami Aktaş ve Dardanel Yönetim Kurulu Başkanı Niyazi Önen tarafından birer konuşma gerçekleştirildi. Dardanel tarafından böyle güzel ve anlamlı etkinlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali İlhami Aktaş, “Dardanel 40. Yıl Hatıra Ormanı “oluşturulmasında emeği geçenlere teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Yapılan konuşmaların ardından gelecek nesillere yeşil bir miras bırakmak için Orman Bölge Müdürlüğü iş birliğinde Dardanel tarafından 40. Yıl Hatıra Ormanı için Kalabaklı ve Çanakalan mevkiinde 10.000 kızılçam fidanı toprakla buluştu. “Dardanel 40. Yıl Hatıra Ormanı” etkinliği hatıra fotoğrafı çekiminin ardından son buldu.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum