DEVA PARTİSİ ÇANAKKALE İL BAŞKANLIĞINDAN ÇTSO YÖNETİM KURULUNA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Deva Partisi Çanakkale İl Başkanı Berkan Karaca ve İl Yönetimi, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulunu ziyaret ederek hayırlı olsun ziyareti yaptı.

DEVA PARTİSİ ÇANAKKALE İL BAŞKANLIĞINDAN ÇTSO YÖNETİM KURULUNA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
20 Aralık 2022 - 22:49
ÇTSO Kongre Fuar Merkezinde gerçekleştirilen ziyarette, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ersin Kahraman, Yönetim Kurulu üyeleri Akın Yalman, Berkin Karaca, Deniz Tennioğlu ve Volkan Temiz hazır bulundu.
Ziyaretle ilgili bilgi veren Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu; “Odamızın organ seçimlerinin tamamlanmasıyla beraber kaldığımız yerden çalışmalarımıza ara vermeden ekibimle beraber devam ediyoruz. Ülkemizin gelişmesi ve büyümesi için farklı siyasi görüş ve alternatif programlar hazırlanması demokrasimizin bir sonucu olarak karşımıza çıkıyor. Deva Partisi tarafından hazırlanan 17 farklı Eylem Planı ve yapılması taahhüt edilen süreler bunun en somut örneği. Birliğimizi ve bütünlüğümüzü hedef almayan tüm partilere aynı penceren bakıyoruz. Bizim bu çatı altında bütün mücadelemiz; Çanakkaleli iş insanımızın ticaretini sağlıklı ve güvenli bir zeminde yapması için uygun ortamın sağlanmasına destek olmaktır. Deva Partisi Çanakkale İl Başkanı Berkan Karaca ve İl Yönetimine nazik ziyaretleri ve hayırlı olsun temennileri için teşekkür ediyorum.”       
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum