• Reklam

Devletin Zirvesinde Romanları Temsil Etti.

AK Parti Genel Merkez Sosyal Politikalar Başkanlığı tarafından "Roman Vatandaşlarımıza Yönelik Yenilikçi Politikalar" başlıklı Çalıştayı Ankara’da gerçekleştirildi.

Devletin Zirvesinde Romanları Temsil Etti.
06 Nisan 2022 - 19:44
Çalıştayda, Romanlara yönelik politika, strateji ve uygulamalar ile gelecekte atılması planlanan adımlar değerlendirildi.

AK Parti Genel Merkez Sosyal Politikalar Başkanı Jülide Sarıeroğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleşen Çalıştaya Çanakkale'nin Roman vatandaşlarını temsilen Çanakkale Roman Dernekleri Federasyonu Başkanı Şahin Şenoklar katıldı.

Milletvekili Jülide Sarıeroğlu, Çalıştay sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı telefonla aradı. Katılımcılara hitap eden Erdoğan, "İnanıyorum ki Türkiye'de, AK Parti ile birlikte Roman kardeşlerimizin bir araya gelişi, Roman kardeşlerimizin özellikle kardeşlik noktasında, bütünleşme noktasında AK Parti çatısının nelere muktedir olduğunu görmesi açısından çok çok önemli bir adım." dedi.

ÇANAKKALE'DE ROMAN VATANDAŞIN ARKASINDA DEVLETİN VARLIĞI TESCİLLENDİ


100'e yakın STK'nın içerisinde Çanakkale'nin Roman vatandaşlarına yönelik sorun ve talepleri Başkan Şenoklar hükümetinin zirvesinde hem siyasilere hem de kurum müdürlerine iletti.
Toplantıda Çanakkale'nin Roman vatandaşlarına yönelik devletin tüm imkanlarını seferber etme konusunda koordineli çalışıldığını ifade eden Şenoklar, devletin şefkat elini mazluma ulaştırma konusunda durmadan çalışılacağını belirtti.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum