• Reklam

EGİOSB'den deprem bölgesine mama yardımı

Çanakkale’nin Ezine ilçesinde kuruluş aşaması devam eden Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nin imalata geçen ilk fabrikası can dostlarımız için deprem bölgesine mama yardımı gerçekleştirdi.

EGİOSB'den deprem bölgesine mama yardımı
24 Şubat 2023 - 17:25
Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde (EGİOSB) üretime geçen TroyaPetfood firması deprem bölgesine anlamlı bir yardım gerçekleştirdi. Amerika ve Avrupa standartlarını maksimum düzeyde kullanan ve geçtiğimiz günlerde üretime başlayan TroyaPetfood firması deprem bölgesinde bulunan can dostlarımızı unutmadı.
Kedi köpek maması üzerine en son teknolojiyi kullanan firma da üretilen ürünler, proses ayrı bir bölmede ham maddelerfiziksel olarak ayrı bir bölmede nihai ürünlerin paketlendiği alantamamen bağımsız bir bölümde olarak kendi aralarında fiziksel olarak ayrıldığı için her türlü hastalıktan hijyen konuları dikkat edilmiş mama üreterek deprem bölgesine bir tır gönderdi.
TroyaPetfood Firmasının Sahibi Ersoy Deniz, Kahramanmaraş’ta meydana gelip 10 ili etkileyen depremden dolayı büyük üzüntü duyduklarını söyledi.
Deniz, “Yurtiçi ve Yurtdışında başlatılan kampanyalara bir nebze olsa katkıda bulunmak istedik. İstanbul ve Ezine’de bulunan tesislerimizden deprem bölgesine can dostlarımız için çeşitli mamalar gönderiyoruz. Bölgede büyük yıkım bulunuyor. Devletimiz bir yandan yaraları sararken, bizde bölgedeki hayvanların yaşadığı soğuk iklimde yardımcı olmak istedik. Can dostlarımızın yanında olmalıyız. Elimizden gelen yardımı yapmaya çalışacağız” dedi.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum