GEYİKLİ'DE BELEDİYEMİZİN İFTARINA KATILDIK

VATANDAŞLARIMIZI EVLERİNDE ZİYARET EDİP, GÖKÇEBAYIR KÖYÜNDE HEMŞEHRİLERİMİZLE BİR ARAYA GELDİK

GEYİKLİ'DE BELEDİYEMİZİN İFTARINA KATILDIK
18 Nisan 2022 - 17:44
Kocaeli Milletvekilimiz MKYK Üyemiz Emine Zeybek, İl Başkanımız Naim Makas, İl Yöneticilerimiz ile birlikte Geyikli Belediyemizin iftar programına katıldı. Hemşehrilerimize ev ziyaretlerinde bulunulurken, esnaflarımızla ve Gökçebayır köyünde hemşehrilerimizle bir araya gelindi.
 Kocaeli Milletvekilimiz MKYK Üyemiz Emine Zeybek, İl Başkanımız Naim Makas, İl Kadın Kolları Başkanımız Özlem Karadayı, Belediye Başkanımız Mevlüt Oruçoğlu, İlçe Başkanımız Mehmet Ünsal, Belde Başkanımız Mustafa Kırveli ve İl Yöneticilerimiz ile birlikte Geyikli Beldemizde bir dizi temas ve ziyaretler gerçekleştirdiler.
 Ev ziyaretleri gerçekleştirerek, hal hatırlarını sordular.
Geçmiş dönem Belde Başkanlarımızdan Hüseyin Bozyel'i, partilimiz Şakir İlke’yi, kıymetli büyüğümüz Ülkü Taşdemir'i ziyaret edip, hatırları soruldu. Belediye Meclis Üyemiz Fatih Özcan'a taziye ziyareti yapılarak, başsağlığı dileklerinde bulunuldu. Ardından belde esnaflarımızı ziyaret edilerek, hasbihal edildi.
Daha sonra Geyikli Belediyemizin düzenlemiş olduğu iftar programına katılarak, hemşehrilerimizle bir araya geldiler.
Kocaeli Milletvekilimiz, MKYK Üyemiz Emine Zeybek, İl Başkanımız Naim Makas, İl Kadın Kolları Başkanımız Özlem Karadayı, Ezine Belediye Başkanımız Güray Yüksel, Geyikli Belediye Başkanımız Mevlüt Oruçoğlu, Ezine İlçe Başkanımız Mehmet Ünsal, Geyikli Belde Başkanımız Mustafa Kırveli, İl Genel Meclis Üyemiz Murat Yahya Sezgin, İl, İlçe ve Belde Yöneticilerimizle birlikte Geyikli Belediyemizin iftar programında hemşehrilerimizle buluştu.
 Ardından Gökçebayır köyünü ziyaret ederek, hemşehrilerimizle bir araya geldiler. Keyifli sohbetler edip, istişarelerde bulundular.
İl Başkanımız Naim Makas, Ezine Belediye Başkanımız Güray Yüksel, Geyikli Belediye Başkanımız Mevlüt Oruçoğlu, Ezine İlçe Başkanımız Mehmet Ünsal, Geyikli Belde Başkanımız Mustafa Kırveli, İl Genel Meclis Üyemiz Murat Yahya Sezgin, İl, İlçe ve Belde Yöneticilerimizle birlikte Gökçebayır köyümüzdeki hemşehrilerimizi ziyaret etti.
Muhtarımız Ahmet Ruhi Şakar ve hemşehrilerimizle bir araya gelindi. Keyifli sohbetler edilip, istişarelerde bulunarak, notlar alındı.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum