• Reklam

GÖKÇEADA'DA TEŞKİLAT İFTARIMIZA KATILDIK

ESNAF ZİYARETLERİ GERÇEKLEŞTİREREK, YENİ BADEMLİ VE EŞELEK KÖYLERİNDE HEMŞEHRİLERİMİZLE BİR ARAYA GELDİK

GÖKÇEADA'DA TEŞKİLAT İFTARIMIZA KATILDIK
27 Nisan 2022 - 17:37
İl Başkanımız Naim Makas ve İl Yöneticilerimiz, Gökçeada ilçesinde teşkilat iftarımıza katılarak, esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Yeni Bademli ve Eşelek köylerini ziyaret ederek, hemşehrilerimizle bir araya gelerek, istişarelerde bulundular.
Gökçeada ilçesinde bir dizi ziyarette ve temasta bulunan İl Başkanımız Naim Makas, Gökçeada İlçe Başkanımız Fatih Taylan, İl Genel Meclis Üyelerimiz, İl ve İlçe Yöneticilerimiz ile birlikte Gökçeada Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Birliği Başkanı Gülşah Fikriye Erdem ve Gökçeada Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mustafa Erdem'i ziyaret etti.
Ziyarette Birlik Başkanları çalışmaları hakkında bilgi verirken, keyifli sohbetler gerçekleştirip, notlar alındı.
İl Başkanımız Naim Makas ve teşkilat üyelerimiz ile birlikte esnaflarımıza ziyaretlerde bulunarak, hasbihal edip, hayırlı işler diledi.
Ardından İl Başkanımız Naim Makas ve beraberindeki teşkilat üyelerimiz, teşkilat iftarımızda hemşehrilerimizle bir araya gelerek, hasbihal etti.
Daha sonra İl Başkanımız Naim Makas, İlçe Başkanımız Fatih Taylan, İl Genel Meclis Üyelerimiz, İl ve İlçe Yöneticilerimiz, Muhtarlarımız, Köy Temsilcilerimizle Yeni Bademli ve Eşelek köylerindeki hemşehrilerimizi ziyaret etti.
Hemşehrilerimizin çaylarını içip, keyifli sohbetler ettiler.
Birlikte istişarelerde bulunarak, notlarını aldılar.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum