• Reklam

GÖNÜL BİR, SOFRAMIZ BİR

İl Başkanlığımızca Hamidiye Tabyaları'nda gerçekleştirdiğimiz iftar programımızda binlerce hemşehrilerimizle birlikte iftar yaptık.

GÖNÜL BİR, SOFRAMIZ BİR
01 Mayıs 2022 - 18:52
İftar programımıza Grup Başkanvekilimiz Bülent Turan, Genel Sekreterimiz Fatih Şahin, Milletvekilimiz Jülide İskenderoğlu, İl Başkanımız Naim Makas, İl Genel Meclis Başkanımız Nejat Önder, İl Kadın Kolları Başkanımız Özlem Karadayı, İl Gençlik Kolları Başkanımız Alperen Uysal, Geçmiş Dönem Milletvekillerimiz, Belediye Başkanlarımız, İlçe Başkanlarımız, İl Genel Meclis Üyelerimiz, İl ve İlçelerimizin Yöneticileri, STK temsilcilerimiz, Muhtarlarımız, geçmişten bugüne kadar görev almış partililerimiz katıldı.
İftar programımızda Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın 'AK Parti İstanbul İftarı-İstanbul Kardeşlik Sofrası'nda yaptığı konuşmayı ekrandan hemşehrilerimizle birlikte izledik.
Gerçekleşen iftar programımızla ilgili açıklamalarda bulunan İl Başkanımız Naim Makas şunları söyledi;
 "Mübarek ramazan ayına veda ederken, AK ailemizin 12 ilçesindeki teşkilatlarımıza mensub binlerce üyesi ve hemşehrilerimizle, Anadolu coğrafyasının gönül ocağında pişen iftar soframızı hep beraber paylaştık. Cumhur Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın canlı olarak aziz milletimize seslenişini de hep birlikte dinlediğimiz iftar programımızla beraber bayram arefesi, mübarek Ramazan Bayramı'nın kapısını da hep birlikte ettiğimiz dualarla araladık.
Mübarek ramazan ayındaki 30 günlük çalışma takvimi boyunca teşkilatlarımızın tüm kademeleriyle ve yerel yönetimlerimizle; ilçe ilçe, belde belde, köy köy, mahalle mahalle gerçekleştirdiğimiz saha çalışmalarımızda, on binin üzerinde hane ziyareti, yüzlerce iftar ve sahur programı, yüzlerce kahve ve köy ziyaretlerimizle 7'den 70'e on binlerce Çanakkaleli hemşehrimizin gönül harmanına misafir olduk, hasbihal ettik, dua ettik ve dua aldık. Ramazan ayı boyunca teşkilatlarımızın, hemşehrilerimize ulaşmak, gönül harmanına birer dane olmak ve dertlerini dinlemek adına gösterdikleri gayretlerinden ötürü Çanakkalemizin AK teşkilatlarıyla gurur duyuyor ve kendilerine canı gönülden teşekkür ediyoruz.
Merkez Hamidiye Tabyaları'nda gerçekleştirdiğimiz ve binlerce misafirimizi ağırladığımız iftar programımızda Grup Başkanvekilimiz Bülent Turan, Genel Başkan Yardımcımız Fatih Şahin, Milletvekilimiz Jülide İskenderoğlu, İl Genel Meclis Başkanımız Nejat Önder'de bizlerle beraberdi. Programımızda aynı zamanda mevcutta görev yapmakta olan ve geçmiş dönemlerde de görev almış; Milletvekillerimiz, Belediye Başkanlarımız, İlçe Başkanlarımız, İl Genel Meclis Üyelerimiz, İl ve İlçelerimizin Yöneticileri, STK temsilcilerimiz, Muhtarlarımız, Parti kurucular kurulumuz ve geçmişten bugüne kadar görev almış parti yöneticilerimizle bir aradaydık.
Gücünü birliğinden alan teşkilatımız, milletimizle birlikte Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın ardında medeniyet sancağını en ileriye taşımak için coşku ve heyecanla 2023'e koşuyor hamd olsun.
Onur ve gurur duyuyoruz."
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum